Cowgril Bob

 Najžiadanejší vlasový trend roku 2024: Počuli ste už o kovbojskom bobe?

 Účes s názvom bob má niekoľko rôznych strihov a variant. Jedna z nich, o ktorej ste zrejme ešte nepočula, sa menuje cowgirl bob.  

Vyznačuje sa divokosťou, rebelstvom a dokonca zde najdeme i ľahký náznak bohémského stylusu. A práve tento špecifický strih bude jedným z najžiadanejších účesov tohtoročného roku. Ste pripravení svojim vlasom dodať trochu kovbojského šmrncu?Popularita účesu menom bob rozhodne neupadá ani v tohtoročnom roku. 


 Kým minulý rok sme sa vo veľkom stretávali s talianskym bobom alebo jeho kratšími verziami Le Petit Bob inšpirovanou Francúzmi, zdá sa, že tohtoročným vlasovým trendom bude dominovať divoká verzia s názvom cowgirl bob. Predsa len, nadchádzajúci letný mesiac inšpirujú, dokonca až nabádajú k tomu sa trochu uvoľniť a dať priestor svojej rebelskej a boho stránke. Čo je cowgril bob? 
Ako už samotný názov napovedá, jedná sa o účes inšpirovaný rustikálnou kovbojskou estetikou.
 Čo to znamená v praxi? Stredne dlhý bob má oveľa viac textúr než jeho klasická verzia. Častokrát tu figuruje tiež postupne sestrihaná ofina, ktorá nádherne lemuje tvár. Ak ale na ofinu nie ste zvyknutá alebo proste nechcete, není nutné ju strihať. Ležérny look tu hrá kľúčovú rolu, teda od cowgirl bobu rozhodne nečekajte dokonale uhlazené pramene vlasov a perfektne zarovnaný vzhľad. Naopak, nedokonalosť a ľahká rebelia jednotlivých prameňov zde hrají prim. Stručne dajte svojim vlasom okusiť tú pravú letnú svobodu, ktorú cowgirl bob ponúka.  Vydejte se cestou divokých vln.  

Vzhľadom ku strihu a textúre cowgirl bobu sa navlnené vlasy ponúkajú ako dokonalá varianta. Nech už sú elegantné lokny alebo jemné plážové vlny, rozhodne nešlápnete vedľa. Vzhľadom na krátku dĺžku účesu vám navyše vytvorenie účesu nebude trvať dlho. Podľa toho, akú štruktúru vln chcete docieľiť, vyberte hrúbku kulmy. Pre väčšie a objemnejšie lokny odporúčame siahnuť po hrubšej kulme a naopak, ak toužíte po drobných plážových vlnách, sáhnite po tenkom nástavci. Parádny look vytvorte tiež s trojkulmou alebo žehličkou. Stačí si len osvojiť jednoduchý grif natáčanie a štýlové vlnky vytvoríte počas niekoľkých krátkych minút. 

Uhlazená estetika, hoci je cowgirl bob typický svojou divokou povahou, samozrejme sa z tohto strihu dá vytvoriť aj uhladený účes. Pomocou žehličiek na vlasy uhlaďte vlasy smerom von z tváre. Záclonková ofina tak získa úplne dokonalý tvar, ktorý bude perfektne lemovať vašu tvár. Cowgirl bob je krátky účes, ktorý dokáže vykúzliť úplne divy. Vaše vlasy získajú novú a sviežu textúru, ktorá vás bude baviť celé leto.

Komentáre