Lastúra ako modní doplnok? Prečo nie


     Vyzerajú ako suvenír z dovolenky.     

Listová kabelka a minikabelky inšpirované tvarmi lastúr a mušlí sa radia k novým trendom, ktoré jasne privolávajú leto. Leto sa blíži. Pripomínajú nám to silnejúce slnečné lúče aj naplánovaný termín vytúženej dovolenky. A dovolenka, to je pláž, piesok a mušle. 


Tú najväčšiu si ale nemusíte pokútne viezť v kufri od mora, kúpte si ju v podobe trendy kabelky do dlane, ktorá vám dovolenkovú atmosféru priblíži ešte než vyrazíte.Lastúry a mušle z perlete i kovu. Často do detailov opisujú tvar aj materiál od svojej prírodnej predlohy. Môžu mať vzhľad sladkovodných mušlí aj prepracovaných morských lastúr s vrásnením, inokedy sú hladké a elegantné. Tiež materiál či povrch okukujú trendy listové kabelky od prírody, zdobí ich často perleťový lesk, a to aj v prevedení z kože. 

Impozantne naopak vyzerajú kovové minikabelky v tvare mušlí v zlatom či striebornom oslnivom prevedení. Plody mora nielen do spoločnosti. Prídu vám ako príliš okázalé a vhodné skôr ako spoločenský doplnok? Chyba! 
 

Práve ich netradičný a vznešený vzhľad môže doplniť napríklad aj bežné denné šaty. Každému outfitu totiž dodajú nevšedný a výrazný detail. A hrať sa môžete doslova s ​​nespočetným množstvom kombinácií. 
 

Nekonečná dovolenka, ak náhodou máte v pláne dovolenku, tak toto bude skvelý doplnok! Skúste si vziať  trblietavú kabelku v tvare mušli k jednoduchej kombinácií džín + košela alebo jednoduché tričko. I tie najjednoduchšie modely máte možnosť urobiť netradičnými, stačí takto stylová kabelka. Dá sa nosiť na rameni alebo v dlani za každých okolností. 








Komentáre