Jarná tredy manikúra? Jedine pastelové farby!

                                   Poďme sa trochu odviazať

Červené a čierne nechty vládly minulé v rámci stylu „mob manželky“. Máte-li ale s príchodom jara chuť na niečo úplne iného, ​​na scénu (asi vás to neprekvapí) nastupujú pastelové barvy! 

Pastelové farby a kvety na jar? Aké revolučné. Takto by nasledujúce trendy zhodila obávaná Miranda Priestly z filmu Ďiabol nosí Pradu (2006). 

Na její obranu - nie všetky experimenty na nechtoch vyzerajú vkusne. Naopak bledo modrá, svetlo ružová alebo malé kvietky vám udelia skvelú službu! 

Najobľúbenejšie odtiene teraz sú práve pastelová ružová, zelená, modrá, žltá. Samozrejme trendom ostáva jemný priesvitný rúžový, s ktorým ruky vyzerajú upravene a mladistvo. To nám ukazuje hlavne modelka a manželka Haily Bieber.

Len modrá to môže byť. Ispiráciu tiež môžete nájsť na Pinterestu, kam vedú dosť často i moje kroky, keď človek potrebuje inšpiráciu a všetky nápady mu došli. A nielen čo sa manikúry týka. Verdikt? Víťazí bledomodrá, jemné kvietky, perleť a tiež pastelová "francie". 

Konkrétne vypichly odtieň modré "baby blue", ale nazvaná i čučoriedkové mlieko (viem, dosť divný názov). Vyzerá dobre na krátkych ale i na dlhších nechtoch. Dobre si rozumie zo strieborným i zlatým zdobením, ale najlepšie je keď necháte vyniknúť len tu pastelovú farbu. Navyše v outfite skvele doprovodí svetlé denimové kúsky. 


Taká menšia rada odo mňa:

Aby pastelové laky vyzerali dokonale, musíte si vyhrať s podkladom nehtu - tieto odtiene totiž zvýraznia každú rýhu. Na nechty preto použite podkladový lak, ktorý si práve s nerovností hrave poradí. Farebný lak naneste vo dvoch vrstvách pre plné krytie. Lesk a výdrž potom nalakovaným nehtom dodejte pomocou vrchného náteru alebo ochranného vrchného laku. (Ak sa chystáte k manikérce na gél lak alebo gélové nechty, tak sa nemusíte starať.)

Detaily kvetin a "kočičí oko", pokiaľ vás nelákajú pastelky, odviažte sa aspoň týmito minimalistickými nailartom v podobe malých kopretin alebo citrónikov.Vyniknú najlepšie na telovom podklade a môžete zkombinovať aj s nejakou farbou na inom prste. 

Novším trednom je technika "cat-eye", kedy trblietky vytvoria na nechtoch meniaci efekt. Manikúra á la mačacie oko sa tvorí pomocou magnetického efektu. 

V géle sú obsiahnuté kovové častice, ktoré sa pomocou managmentu zmagnetizujú a vytvoria na nechte jedinečné vzory a textúry, ktoré pripomínajú zrenicu mačacieho oka. Takúto manikúru vyniesla nedávno na červený kobec herečka Lindasy Lohan. 


Komentáre