Zdravotní sestra

 

Ak máte radi seriály zo zdravotnického prostredia a ešte podľa skutočnosti, tak tento seriál by vás mohol na pár hodín zabaviť. 

Je to pozvoľna plynúca dráma na reálnom základe, ktorej bohužiaľ podráža nohy fakt, že samotná téma je - pri všetkej úcte k pozostalým aj tým kto takým veciam prídu na kĺb a nebojí sa - celkom ohrané. Evidentne každá krajina má svojho magora v bielom, len u nás sme na podobnú tému videli hneď niekoľko kúskov, ktoré sa vo finále líšia motiváciou páchateľa. Ani tu to vlastne nie je inak a aj keď sa tvorcovia snažia vytvárať akúsi detektívnu atmosféru, ich snaha nepadá na úrodnú pôdu.

Pretože divák už od začiatku vie (alebo minimálne tuší), kto zatím celým je, len ho určite zaráža ten laxný prístup nemocnice-vrchnej sestry, prakticky ku všetkému.

Tie štyri diely sú tak akurát, ale pokojne to mohol byť deväťdesiatich minútový film a nič by sa nestalo.

Priznám sa, že po dopozeraní tohoto seriálu som  si dávala otázku čo vlastne tá sestra svojím chovaním a zmýšľaním dosiahla.

Byť hviezdou, byť tou naj sestrou? Prečo vlastne s tým začala, prečo vôbec chcela byť zdravotnou sestrou. A že ju vôbec netrápilo toľko ľudských životov, alebo jej vlastný že si zničila niečím tak hnusným.

Videl/a si tento seriál ? Aký je tvoj názor na tento seriál ?

Komentáre