Mirai boli famózny v O2 už po 3 krát

Dlho som tu nebola, ja viem ale bolo toho dosť  čo sa u mňa udialo. O tom možno časom tiež pribudnú články. Teraz chcem o niečom príjemnom, čo sa udialo nedávno.  


Koncert Mirai v O2! Bol to už 3 vypredaný koncert v O2 arene! Od kamošky som dostala už minulý rok vianočný darček v podobe lístku na koncert Mirai. Vybrala skvelé miesta, bola to babská jazda. 

A naozaj sme si to užili. Na Mirai sa mi páči to, že dokážu pritiahnúť pozornosť akejkoľvek vekovej kategórie. Síce predskokan nás úplne neohromil v podobe PAM RABBIT (nič proti), ale zvládli sme to.

Chalani mali veľmi dlhý stage a efektívne rozmiestnené obrazovky. Mirai pár x zmenil outfit, interakce s publikom bola super od všetkých chalanov. Nemohla chýbať bubnová show, ktorá bola vážne skvelá. 

Mirai dal možnosť jednému fanúšikovi si snimi zahrať na pódiu.  



Show si užívali nielen fanúšikovia ale i všetci na stage. Mirai vymenil jahodu za matrac a "presurfoval" až na druhú stranu k zvukárovi, od ktorého si prešiel na sektor, kde ho čakal hosť v podobe Bena Cristovaa. Ten sedel na schodoch sposobil riadny chaos Mirai, ktorý k nemu potom prišiel a sadol si k nemu tomu moc nedopomohol. Ľudia šaleli a hneď sa urobil hlúčik okolo nich, že ani na velkých obrazovkách neboli vidieť. Ďaľším hosťom bol liberecký mág Paulie Garand. Bola to neskutočná energia, chalani behali sem a tam po pódiu, bola ohnivá show, konfety....


Na chvílu sa spomalilo pri spomienke v akustickej verzií na Davida Stypku "Lítej". Potom bola ďaľšia spomienka na bývalú partnerku bubeníka Šimona.  Prekvapil ma ich playlist, začali s poslednými novinkami a až k ich pesničke, ktorá ich vystrelila do výšin.  



setlist: Summer Love, Chci tě mít do rána, Tenkrát, Byt (Vystěhovanej), Volám, Dopis, Pojď, zapomenem / Yesterday (feat. Paulie Garand), Lítej (Davidovi) (feat. Pavel Sotoniak a Krystian Danel), Chci tančit, Yahoda, Vedle tebe usínám, Anděl (feat. Krystian Danel), I přes to všechno (feat. Krystian Danel), Pojď ke mě blíž (feat. Ben Cristovao), Ruce hore (nevydaný song) (feat. Ondřej Fiedler), Song 2 (Blur cover) (feat. Oto z publika), Souznění, Vlci, Hometown, Øtchi, Když nemůžeš, tak přidej

Komentáre

  1. Jsem ráda že se ti koncert líbil a že jsi si to užila :) i já jsem si to užila. Byla to správná dámska jízda ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára