Nevieš ake topánky k outfitu? Mám pre teba 5 trendov leta 2023

 Rada sleduješ trendy a chcela by si tomu prispôsobiť aj topánky, ktoré nosievaš?


 Portály Marie Claire a Who What Wear predstavili obuv, ktorá bude počas tohto leta in a nemala by chýbať ani na tvojich nohách. Mám pre teba 5 trendov, ktoré sú pekné nielen na pohľad, ale sú navyše aj pohodlné. Nemusíš sa preto báť ani dlhších prechádzok na dovolenke alebo po meste.

Baleríny

Mnohými nenávidené, inými milované. Do módy sa opäť vracajú baleríny, ale tiež aj iné topánky na tenkej a rovnej podrážke. Sú síce pohodlné, avšak niektorí muži ich považujú za nepríťažlivé. Vybrať si môžeš rôzne farby či materiál, medzi trendy sa dostali napríklad aj sieťované a priesvitné kúsky.


Sandále so šnurovaním

Kedysi sme nosievali gladiátorky a vyzerá to tak, že teraz je opäť ich príležitosť. Medzi trendy topánky na toto leto sa dostali aj sandále so šnurovaním, pričom nezáleží na dĺžke šnurovania. Môže byť s rovnou podrážkou alebo s podpätkami, to už je na tebe. 




Platformy

Ak uprednostňuješ skôr vyššie topánky na opätkoch, mala by si siahnuť po tých s platformou. Tá je teraz opäť trendy a aj keď to na prvý pohľad možno tak nevyzerá, takéto topánky sú naozaj veľmi pohodlné.



Hranaté špičky

Nejaký ten čas sú trendy topánky aj tie s hranatou špičkou a toto leto nie je výnimkou. Môžeš skombinovať viaceré trendy, napríklad sandále so šnurovaním, ktoré budú mať takúto špičku. Je možné, že niektorým typom nôh nesadnú dobre, preto je fajn si ich najskôr vyskúšať.


Zelená farba

Na záver tu máme farbu tohto leta, ktorou sa stala zelená. Ak chceš byť in, mala by si si zaistiť nejaké zelené topánky. Je jedno, či pôjde o tenisky, lodičky alebo nejaké sandále. Taktiež sa neboj experimentovať s rôznymi odtieňmi.





Komentáre