Marek Ztracený v Edenu prezradil tajomstvá!

                                           Skvelý víkend plný krásných zážitkov za mnou! 

17.6. som s priateľom bola na koncerte Marka Ztraceného v Edene a poviem Vám, niečo úžasné!

Ten čo nebol v O2 a bolo mu to ľúto a bol teraz v Edene, tak ten zážitok mal omnoho lepší a nemusí ľutovať. Počasie bolo ako na hojdačke celý deň, ale ako spieva samotný Mára za sucha, za deště... Tak presne bol aj ten to deň. Mal to byť původne ako prvý koncert, ale o velký zájem sa pridali ďalšie dni a tým pádem bol v poradí druhý.  My s priateľom sme mali skvelé miesta, v strede štadióna a stredná rada, sedadla v strede rady. Boli sme pod strechou, takže sme mali šťastie a nezmokli sme ako tí, čo boli dole na stánie. Nemali sme žiadne fronty, pekne to odsípalo. Pred show sa o atmosféru staral znova Dj Michal. 


Samotný Marek ešte pred koncertom vyšiel na stage a uistil nás, že vše bude dobré a že počas koncertu nebude pršať a mal pravdu. 

Marek na koncert prilákal behom 3 dní cca 100 000 fanúšikov. Jedinečnosť v jeho show je v tajných hosťoch ako bol napr. Ivan Mládek (predkapela), Karel Roden, Richard Genzer, Marta Jandová a čo ma najviac prekvapilo, tak Rytmus. Okrem iného si svoj velký debut strihl Marek Junior za bubnami nebo krásná emotívná spomienka na Hanku Zagorovou. 


Čo vám poviem, niekoľko krát počas koncertu som plakala ako malá. Tie emócie, ktoré vie vo vás sputiť sú proste úžasné. Okrem toho, že Mára dojal nás, tak aj my sme ho dojali prekvapením. Neviem presne kto a kedy to vymyslel, ale počas pesničky "Vlastní Svět" sme vytiahli papier na ktorom bolo napísané "JEDINÝ DŮVOD PROČ SE VRACÍM SI TY" , kedy sme dojali Máru my. 

Samozrejme nemože chýbať ani tá "zábavná" časť ako je hra zo svetlami. Pravá-Lavá strana. Je to krásný pohlad pre Marka a potom, keď máte možnosť si to pozrieť vo videu, tak tu krásu vidíte tiež. 

Na každej sedačke se nachádzal nejaký farebný papier, keď sme ho dali nad hlavu ako nás o to Mára požiadal, tak to bol krásný pohlad a nápis : Sny se plnej. Potom pokrčiť a hodiť, lietali obrovské balónky (toto mi pripomínalo z koncertu 3O Seconds To Mars). 




V jeden moment sa vytvorila, tak krásná intimná atmosféra, kde sme zistili, že KONEČNE sa oženil! Krásné zábery, fotky zo svadby sa premietali na plátne a zároveň oznámil pauzu. Pauza bude hlavne koli rodine, čo ja osobne plne chápem. 

„Marcelo, promiň, že to tak trvalo. Já jsem v jednu chvíli pochopil, jak strašně to letí. Uvědomil jsem si, že mám doma dvanáctiletého kluka a že mi zbývají možná dva až tři roky jeho dětského života, kdy mě ještě bude chtít. A já si uvědomuju, že čas nejde vrátit. Koncertovat můžu, i když mi bude šedesát. Chci vás poprosit, abyste na nás počkali,“



Okrem toho, že už vieme o svadbe, tak sme sa dozvedeli ďaľší cieľ jeho cesty po pauze. Z Forum Karlín to bolo do O2, z O2 do Edenu a z Edenu na WEMBLEY štadión, ktorý je v Anglicku!



                                                             Podarí sa splniť tento cieľ? 

Komentáre