Košeľa Oversized must have!

 Dlhá oversized košeľa je najhorúcejším trendom sezóny!


Unosíte ju do práce, na von aj pláž.
Zháňate jarný kúsok, ktorý osvieži váš šatník a oceníte ho aj v lete? Siahnite po košeli a hľadajte trochu voľnejšie a dlhšie strihy. Dodajú vašim outfitom cool rozmer a práve teraz sú trendy!


Košeľa v pánskom štýle – to je tá, ktorá vyzerá, ako by ste si ju požičali z partnerovho či oteckovho šatníka – je nepostrádateľnou súčasťou dámskej výbavy, teda pokiaľ chcete vytvárať módne variácie podľa posledných trendov. Je šitá ako oversized, takže môže mať spadnuté ramená aj širšie rukávy a vzadu je dlhšia.



Ako nosiť dlhú dámsku košeľu.Tričko, džínsy a cez to košele. Minisukne, tielko a napriek tomu košele. Plavky a cez ne košele…
Voľnejšia dlhšia košeľa je jednoducho univerzálny kúsok. Ako ju kombinovať? Je tu definícia uvoľneného štýlu podľa vzoru Francúzok – rovné džínsy do pása, biele tielko alebo body a ramená zakryté rozopnutou košeľou.
Avšak aj oversized kúsky vyzerajú skvele, keď ich zastrčíte dovnútra, napríklad do minisukne alebo nohavíc s vysokým pásom. Nebojte sa na košeli vrstviť sako - najlepšie predĺžené a tiež oversized. S dlhšou košeľou môžete robiť ďalšie kúzla: vezmite si ju na šaty a zaviažte páse.



Tipy, ako košeľu vyberať :
Bavlnená košeľa je základ, ale ak hľadáte menej krčivé materiály alebo chcete, aby košeľa viac splývala, zvoľte viskózu, satén či hodvábnu zmes.
Nemôžete zohnať tú pravú oversized? Skúste košeľu o jednu veľkosť väčšiu, než ste zvyknuté.

Komentáre