Páči sa ti niekto? Tak sa vykašli na staromódne zásady!

                         Páči sa ti, ale čakáš na jeho prvý krok?

Tumblr

 4 dôvody, prečo by si ho mala urobiť ty sama.

 Žijeme v 21.storočí a niektoré staré tradície sa stále nemenia, aj keď mali by. A jednou z nich je to, že prvý krok by mali robiť len muži. Je to veľmi neaktuálne tvrdenie, ktoré nemá nič spoločné s moderným svetom.

 Gallery | relationships-vsco | VSCO

Preto prinášame 4 dôvody, ktoré ťa uistia, že urobiť prvý krok nie je hanba, ale práve naopak.

Ty si tá, ktorá si vyberá

Stereotyp „muž je lovec a tento proces si najviac užíva“ je starý a už dávno neplatí. A navyše, načo ti je chlap, pre ktorého si len korisťou? Čo tak sa sama rozhodnúť, s kým sa chceš baviť práve ty a s kým chceš byť vo vzťahu?

Je to úplne normálna a zdravá koncepcia, ktorej sa ženy z neznámeho dôvodu vyhýbajú a tým robia veľkú chybu a dávajú svoj život do cudzích rúk.

Stávaš sa skúsenejšou

Čím viac sa bavíš s opačným pohlavím v dôsledku toho, že robíš prvé kroky, tým skúsenejšou sa stávaš. Lepšie vieš, čo potrebuješ a akého muža chceš vidieť po svojom boku. Tým pádom si rýchlejšie nájdeš toho pravého a nebudeš zbytočne mrhať svojim časom.

Risk je zisk

Nič netrvá večne a toho času je naozaj málo. Mysli na to, že nikdy nevieš, kedy sa s tým mužom vidíte naposledy. A čo ak sa zajtra chystá odísť na dlhšiu dobu do zahraničia? A ty už nebudeš mať možnosť zistiť, či sa mu páčiš tiež a mohlo by tam niečo byť alebo sa ti to len zdalo? Niekedy je lepšie risknúť, než to potom ľutovať celý život.

 ThoseLovelyThings | Photo, Cute couple pictures, We heart it images

„Nie“ je tiež odpoveď

A ty sa to musíš naučiť rešpektovať, ak to náhodou príde. Ak ťa odmietne nejaký muž, čo urobíš prvý krok, tak to nebude kvôli tomu, že si ho urobila. Ale kvôli tomu, že sa mu jednoducho nepáčiš a má na to právo. Čím skôr to budeš vedieť, tým lepšie pre teba.

Komentáre