Novšie vianočné filmy, ktoré sa oplatí vidieť: Vymeníš ich za klasiku?

Vianočné filmy sú tu s nami každý rok, ale okrem klasík pribúdajú neustále aj nejaké novšie.Forever || Shawn Mendes ff in 2022 | Christmas decorations, Plaid christmas  decor, Buffalo plaid christmas decor

A ver či nie, aj tie v sebe ukrývajú svoje čaro a stoja rozhodne za pozretie. Je to predsa len niečo iné ako Sám doma alebo Grinch, ktorých sme videli miliónkrát.

Vybrala sa pre teba zopár takýchto nových filmov s vianočnou tematikou. Niektoré mali premiéru tento rok, iné sú rok alebo dva staré, ale aj tak ich stále veľa ľudí nevidelo, čo je veľká chyba.

Verím, že si niektoré z nich pozrieš, väčšina je dostupná na streamovacích platformách.

Falling for Christmas

Lindsay Lohan a jej veľký herecký návrat. Vo filme stvárni bohatú dedičku, ktorá stratí pamäť a úplne zabudne na to, kto je. Stane sa z nej normálna žena, ktorá dokonca zistí, čo je to láska. 




Violent Night

Herec David Harbour zo Stranger Things si zahrá Santa Clausa, ktorý sa počas rozdávania darčekov ocitne v dome, ktorý prepadne ozbrojený gang. Dokáže pomôcť rukojemníkom?

Spoiler Alert

Sheldon z Teórie veľkého tresku sa objaví aj v úplne inej hereckej podobe, ako ho poznáme. Nájde si lásku, ktorá vyzerá ako idylka, až kým jeho manželovi nediagnostikujú rakovinu. Tento príbeh bude jeden z najkrajších, ktoré si tento rok môžeš pozrieť.  


Single All The Way

Peter požiada svojho najlepšieho priateľa, aby sa na vianočnej návšteve u jeho rodičov vydával za jeho partnera. Jeho rodina ale má iné plány a zahrá sa na dohadzovačov.

Spirited

Ryan Reynolds sa predstaví v hudobnej komédii, ktorá je moderným prerozprávaním novely Charlesa Dickensa Vianočná koleda. Môžeš sa tešiť na zaujímavé herecké obsadenie, množstvo humoru a hudby.


The Noel Diary

Herca Justina Hartleyho môžeš poznať najmä zo seriálu This Is Us. V tomto filme si zahrá populárneho spisovateľa, ktorý spolu s Rachel bude pátrať po ich minulosti, v čom im pomôže starý denník. 


Novšie vianočné filmy, ktoré musíš vidieť

V tomto videu nájdeš trailery na viacero nových vianočných filmov. Ak by si si nevybrala z tých, ktoré sme vybrali vyššie, možno ťa osloví niečo z tejto ponuky.

 


 

Komentáre