Nový trend, Nové obočie - Laminácia

 Ešte si nepočula o laminácií obočia? Chyba! Image about girl in Eyes 👀 by AngelKalea on We Heart It

Tak šup šup nech vieš o čom je reč a aké sú práve trendy.

V beauty svete sa vždy nájdu trendy, ktoré sú istú dobu mimoriadne obľúbené. Na niektoré sa po roku zabudne a začne sa „nosiť“ niečo iné, no sú aj také, ktoré si svoje prvenstvo držia. K nim rozhodne patrí aj laminácia obočia, ktorá je posledné roky aj u nás veľmi preferovaným tipom na úpravu chĺpkov. Ak si trúfaš, môžeš si ju vyskúšať aj sama doma.Buy Microblading kit: Microblading pen, needles, cups, measuring unit for  eyebrow tattoo permanent makeup Online in Vietnam. B07Y6QXL45

Samozrejme, ideálne je, ak sa zveríš do rúk profesionálov, kde si zaplatíš za to, že výsledok bude taký, aký si želáš. No povedzme si na rovinu, pre niekoho to môžu byť peniaze, ktoré si radšej ušetrí. A niektoré ženy zase netušia, či sa s takouto úpravou budú cítiť dobre a či sa im bude vôbec hodiť. Majú strach, že niekoľko týždňov budú chodiť po svete tak, ako sa im to nebude páčiť.

Preto je fajn, že efekt, ktorý ti vytvorí laminácia obočia, si vieš vytvoriť aj sama doma. Stačí ti na to pár minút trpezlivosti a minimum produktov. Máš 2 možnosti – buď si objednáš sadu, v ktorej na lamináciu nájdeš všetko, čo potrebuješ (stačí si to hodiť do Google a môžeš si vyberať) alebo vyskúšaš nejaký DIY z netu.
 

 
 V druhom prípade ti postačí len čistá kefka na vyčesanie a vazelína, gél na vlasy či tuhé mydlo na zafixovanie. Výhodou je to, že je to len dočasné, takže ideálne, ak si nerozhodná pri úprave. No a ako na to, to ti ukážu tieto dva videonávody. Nemáš za čo! 



Komentáre