Spring Wreath Inspirations

                            Tiež už čakáte nedočkavo na jar? Na tie krásne teplé tóny, krásne kvety? 



Ja tiež! A aby som si ju "privolala" tak som našla pár skvelých typov na jarné vence na dvere, alebo len tak si skrášliť byt. 

Človek v tento čas nadobúda akýsi „nový dych“, príroda nový šat a inak tomu nie je v mnohých prípadoch ani v našich domovoch. V záhradách počas tohto obdobia čoraz viac vykukávajú hlávky prvých jarných kvetov, na stromoch sa objavujú prvé púčiky a i naše balkóny sú akési pestrejšie.

 


Toto ročné obdobie môžeš privítať aj krásnou dekoráciou nielen kvetmi vo váze na svojom stole, ale napríklad aj nádhernými vencami na dverách, ktoré sú v tejto dobe „in“.

Pripraviť si ich dokážeš buď zo živých alebo umelých kvetov, no každopádne každý jeden z nich pohladí už len pri vstupe do tvojho príbytku nielen tvoju dušu, ale i tvojich priateľov, ktorí k tebe prídu alebo len možných okoloidúcich.

V prípade, že si na jeho prípravu netrúfaš, popros tvoju kvetinárku, nech nejaký pripraví aj pre teba. V tejto dobe ju napríklad aj touto svojou malou zákazkou určite potešíš. Jar je vždy krásna, pestrá a svieža. Nech sa už rozhodneš pre akúkoľvek farebnú kombináciu, určite neoľutuješ.

V ktorom nájdeš inšpiráciu ty?











Komentáre