Happy Valentine´s Day

                                                 HAPPY VALENTINE´S DAY EVERYONE 

Zas tu máme milovaný a zároveň nenávidení sviatok. Je to sviatok zamilovaných Valentín! 

Ak ste sami, máte asi jasnú voľbu. Jednoducho je to obyčajný deň kedy sa môžete rozmazlovať ako doteraz. 

Tí čo sami nie su a chceli by nejak prekvapiť polovičku, alebo si spríjemniť večer, tak tu je pár maličkostí. Či už to bude bonboniera,  kytica, prádlo alebo niečo iné. Vždy stačí len maličkoť.


Valentín nie je o daroch, ale o tom že sa milujete s danou osobou. Mali by ste si to preukazovať počas celého vášho vzťahu, nie len na ten to sviatok.

Dôležité je, čo príde po jedle. Nudný večer pri televízii alebo vášnivé chvíle v posteli?

Ak sa pripravuješ na druhú možnosť, môžeš sa inšpirovať týmito tipmi. Perfektne okoreníš intímnu chvíľku, ktorá nastane medzi tebou a tvojím priateľom. Milovanie totiž nemusí byť 5-minútová záležitosť bez predohry. Patria k nej aj tieto veci.

Jedlé farby na telo

Účinný spôsob, ako si môžete s partnerom spestriť večer plný milovania. Každé balenie, ktoré kúpiš v rôznych darčekových obchodoch, by malo obsahovať aj šablóny na maľovanie. Poobzerať sa môžeš aj po farbách, ktoré sú obohatené o príchute a voňajú. Zážitok umocníš a tvoj priateľ ťa bude chcieť doslova zjesť.

Couple Goals For This Valentine's Day To Make It Memorable | CollageCab

Spoločné pozeranie filmov pre dospelých

Vo filmoch pre dospelých môžeš vidieť rôzne polohy a situácie, ktoré by si možno vyskúšala s frajerom. Na Valentína si môžete pozrieť jeden film spolu a inšpirovať sa ním.Áno, hovorí sa, že sledovanie tohto žánru je nebezpečné, preto by ste to nemali preháňať. Aj v tejto oblasti je potrebné nájsť zdravú mieru, ktorá nikomu neublíži. Naozaj stačí jedna alebo dve krátke scénky.

Tematická hudba a rytmus

Prispieť k romantickej a vášnivej nálade v spálni vie aj hudba. Na internete môžeš nájsť množstvo playlistov, ktoré sa oplatí pri milovaní pustiť. Atmosféra bude nabitá er*tikou a ak si do toho oblečieš zvodnú spodnú bielizeň (alebo aj koženú), tvoj partner ti neodolá.

Go4Shopping 3 Pcs Women's Sexy Lace Trim Lingerie Set with Garter - Women's  Bow Lace Bra Set- Underwear Set - Babydoll Mesh Sheer Lingerie - Black  (Large): Buy Online at Best Price

Súkromný tanec

Spoločnosť nás naučila, že na deň svätého Valentína majú byť potešené najmä ženy. Muži tak po celom svete nakupujú ruže, bonboniéru, víno a materiálne veci a na nich sa, bohužiaľ, zabúda.

Vyvráť starodávny stereotyp a tento rok poteš svojho priateľa ty. Predveď mu súkromný tanec, z ktorého bude vo vytržení a len ťažko sa udrží na uzde.

Buď hlavným chodom

Posledným tipom, ktorý môžeš vyskúšať (ak rada experimentuješ), je servírovať večeru na tvojom nahom tele. Pripraviť môžeš napríklad koláčiky z lístkového cesta, ktoré naplníš jeho obľúbenými surovinami. Následne ti stačí už len čakať na stole, na ktorom budeš vyzlečená.

 Celebrating Saint Valentine. – Mousumi Says

Myslím, že každý z nás rád mlsá. Čo takto  si spraviť niečo rýchle, lahké, sladké, jednoduché a dobre vyzerajúce? 
 
Domáca panna cotta s jahodami

Tento recept dokáže pripraviť aj každá začiatočníčka. Ak k tomu pridáš lásku, ktorú máš vo svojom srdiečku, tvoj milý sa ti odvďačí ešte väčšou. Na prípravu domácej panna cotty budeš potrebovať šľahačku, trstinový cukor, želatínu, vanilkový prášok a jahody. V prípade, že máte s partnerom radi iné ovocie, môžeš zvoliť alternatívu, vám vyhovujúcu. 


Citrónové tiramisu

Chutné a predsa o čosi iné ako klasické tiramisu. V prípade, že chceš svojho drahého potešiť týmto originálnym ovocným dezertom, určite sa doň s láskou pusti. Ani tento typ pochúťky nebude náročný na prípravu, práve naopak. Zvládneš ho za 30 minút.

Potrebovať budeš podlhovasté piškóty, dezertné víno, vajíčka, mascarpone, práškový cukor, citrón a kakao. 


Najrýchlejšia čokoládová pena

Pre obľúbencov čokolády je tento recept tým „pravým orechovým“. Ak ju milujete obaja, niet nad čím premýšľať, pusť sa v tento výnimočný deň do prípravy tohto dezertu. Potrvá ti to naozaj len niekoľko minút. Potrebovať budeš čokoládu, smotanu na šľahanie, kryštálový cukor, vodu, holandské kakao, ovocie podľa chuti na dozdobenie. 

 Ovocný tvarohový dezert

Chutí však božsky. Pripravíš ho naozaj veľkou rýchlosťou a navyše k nemu nebudeš potrebovať veľa ingrediencií. Postačí ti smotana na šľahanie, plnotučný tvaroh, maliny, jahody či menšie tvarohové nanuky.

Ak si typ, ktorý trávi vo svojej kuchyni menej času, tento dezert je na prípravu ako stvorený pre teba. Je svieži a lahodný, takže tvoja polovička si na ňom určite pochutná. Smelo do toho! 


Či už budeš sám-a alebo nie, rozhodne tieto dezerty zato stoja! A večer ti rozhodne odporúčam si pozrieť novú romantickú komendiu s hviezdnym obsadením. 


Možno chlapi, budú trochu trpieť ale myslím že dámy im to potom dostatočne vynahradia. 😉😈
A ak by ste chceli romantickú drámu, tak rozhodne odporúčam toto!






Komentáre