TRENDY na rok 2022

                    Nás ženy odjakživa zajímalo, čo bude trendy. A zrejme nikdy sa to ani nezmení. 


Čo si myslíte, čo bude pre rok 2022 trendy? V tomto článku to nájdete. 

Portály Who What Wear a The Trendspotter predstavili fashion trendy, ktoré sa v roku 2022 majú stať absolútnymi trhákmi. Ak chceš byť o krok vpred, inšpiruj sa nimi už teraz a prekvap všetkých vo svojom okolí.

Žiarivé farby

Rok 2022 bude krajší už len tým, že bude farebnejší. Samozrejme, že neutrálnymi odtieňmi nikdy nič nepokazíš, no neboj sa siahnuť po neónových a žiarivých výrazných kúskoch. 







Pastelové farby

Okrem výraznosti budú letieť stále aj pastelové odtiene, ktoré sú jemné a dajú sa krásne kombinovať. Môže ísť nielen o jednotlivé kúsky oblečenia, ale pokojne aj o doplnky. 






Ultrakrátke sukne

Počas teplých mesiacov budeš môcť odhaliť aj trochu viac zo svojho tela. Trendom sa majú stať ultrakrátke sukne, ktoré ledva zahalia to, čo by malo ostať ukryté. Preto sú vhodné len pre tie odvážnejšie.




Maxi sukne

Z extrému do extrému. Popri kratučkých sukniach budú štýlové aj maxi sukne po zem. Nič medzi tým. Vyberaj si priedušné a ľahké materiály, aby ti v nich nebolo teplo ani počas najhorúcejších dní.





Veľké kvetinové vzory

Do popredia sa dostanú aj kvetinové vzory. Čím väčšie, tým lepšie. Celkovo letné motívy majú byť počas tohto roka veľmi obľúbené a môžeš ich nosiť aj inokedy než len v júli či auguste. 

Tmavá rifľovina

Rifľovina je známa tým, že je dostupná vo viacerých odtieňoch. Od tých úplne najsvetlejších až po tmavé. A práve koniec farebnej škály bude HOT v tomto roku. Vyberieš si tmavé nohavice alebo bundu? 




Šatky

Dokonalým doplnkom budú v najbližších mesiacoch šatky. Krásne doplnia tvoj celkový outfit a môžeš sa s nimi naozaj vyhrať a prispôsobiť im aj svoj účes.




Komentáre