Jeseň krásna farebná a inšpiratívna na outfity

Nečakaj do poslednej chvíle a šatník si priprav už v predstihu, aby ťa neskôr nič neprekvapilo a nezaskočilo. 


Samozrejme, že nemusíš kupovať všetko nové, ale pohrab sa vo veciach z minulého roka. Určite medzi nimi nájdeš kopec kúskov, ktoré vyzerajú stále super, sú trendy a môžeš ich vynosiť aj túto sezónu. Vedela si o tom, že najviac udržateľná móda je tá, ktorú už máš doma v skrini?

Ak ti nie je ľahostajná ani naša planéta a uvedomuješ si dopad textilného priemyslu na životné prostredie, zužitkuj čo najviac oblečenia, ktoré vlastníš. Dokúpiť môžeš veci, ktoré ti chýbajú a s ktorými by si mohla pekne dotvoriť svoje outfity.

Čo sa týka obuvi, určite by si mala mať aspoň jedny členkové čižmy, ktoré sa hodia ako k nohaviciam, tak aj k šatám. Univerzálnym kúskom sú aj biele tenisky, ktoré môžeš skombinovať s čímkoľvek a vždy budú vyzerať dobre. Teda pokiaľ si ich budeš pravidelne čistiť.

Vybrali som pre teba niekoľko kúskov, ktoré sú skvelý základom jesenného šatníka. Nemusíš vlastniť úplne všetky z nich, ale určite ti poslúžia ako skvelá inšpirácia. Môžeš ich medzi sebou vzájomne kombinovať a čo je najlepšie, väčšina z vrchných kúskov sa hodí k nohaviciam aj k sukni.

Ktorý z týchto jesenných outfitov je tvoj must-have?

Priliehavý rolák


Elegantná košeľa/blúzka 


Kašmírový alebo pletený sveter




Pletený rolák 


Boyfriend sako

Trenčkot/vlnený kabát/kožená bunda



Pletené šaty




Midi sukňa 




Kožené nohavice



Vintage rifle 



Tepláková súprava




Komentáre