Willy Wonka remake

 Určite poznáte legendárny film, ktorý najma preslávil herec Johnny Depp. Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt willy wonka johnny depp

Film o Willym Wonkovi, ktorý vlastní továreň na čokoládu, pozná snáď každý fanúšik filmov. Od kinohitu, v ktorom v roku 2005 zahviezdil Johnny Depp, ubehlo už množstvo času a filmári plánujú jeho zašlú slávu obnoviť. Pomôcť v tom má aj správny výber herca do postavy hlavného hrdinu.

Portál Collider informuje, že už takmer 5 rokov spoločnosť Warner Bros. pracuje na novom filme o obľúbenom čokoládovom kráľovi, Willym Wonkovi. Malo by ísť o zobrazenie jeho života predtým, ako sa stal kráľom sladkostí. Spoločnosť zároveň slávnostne oznámila, že nový film sa na plátna kín dostane 17. marca 2023. Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt willy wonka

Ešte v roku 2018 médiá informovali o tom, že spoločnosť uvažovala, že do filmu osloví hviezdy ako Ryan Gosling, Donald Glover a Ezra Miller. Žiadne z týchto mien sa však nepotvrdilo a teraz sa hovorí o úplne iných hercoch. Štúdio Warner Bros. vraj premýšľa, že do filmu obsadí Toma Hollanda alebo Timothéeho Chalameta. Nič však ešte nie je isté ani potvrdené.

Tom Holland aj Timothée Chalamet sú v približne podobnom veku a medzi filmovými fanúšikmi sú vďaka viacerým filmom, v ktorých sa objavili, mimoriadne obľúbení. Warner Bros. nad nimi premýšľa možno aj vďaka tomu, že každý z nich nesie akési posolstvo jedného z predošlých predstaviteľov Willyho Wonku. Zatiaľ čo Chalamet by bol skvelou mladšiu verziou Johnnyho Deppa vo filme z roku 2005, Holland by skôr pasoval k duchu mladého Gena Wildera vo filme z roku 1971.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt willy wonka

Komentáre