Byť večne krásna a mladá? Prečo nie...

Každá žena chce byť krásna a večne mladá. Niektoré to šťastie majú, že tak vyzerajú. Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt women cosmetic we heart it

Aké je ich tajomstvo?

Každá žena má svoje tajné triky a tipy, ako na krásnu pleť, telo či vlasy. Naše zvyky sa však líšia od prostredia, v ktorom žijeme, a ktoré nás môže mnohému priučiť. Preto ti prinášame rady od žien z rozličných kútov sveta, ktoré sa podelili o ich tajomstvo krásy!

Škandinávska hydratácia

Ženy, ktoré žijú v chladnejších oblastiach so suchým vzduchom museli prísť na to, ako dopriať svojej pleti potrebnú hydratáciu a výživu. Práve od nich pochádza skvelý tip s minerálnou vodou. Ňou si čistia tvár, aby ju hydratovali a poskytli dôležité látky aj zvonku. Že by toto malo na svedomí aj ich mladistvý vzhľad?Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt women with peeling mask we heart it

Ryža z Číny

Mladistvo aj v dôchodku vyzerajú čínske ženy. Tie sa vyhýbajú chémii a preferujú prírodnú kozmetiku. Ich tajomstvom je voda, v ktorej bola namočená ryža. Tou si tvár umývajú a výsledkom je ich hladká pokožka.

Kostarický fresh

Kostarika, to je sen mnohých dovolenkárov. Tamojšie krásky využívajú nie len more, ale aj miestne ovocie na to, aby sa o seba starali. Z pomarančovej šťavy si robia pleťovú vodu. V pomere 1:1 ju zmiešajú s čistou vodou a masírujú si ňou tvár.

Egyptský kúpeľ krásy

Keď sa povie Egypt a krása v jednej vete, asi si nespomenieš na nič iné, ako na Kleopatru a jej kúpeľ pre krásu a večnú mladosť. Do vane s horúcou vodou nalej 2 litre mlieka a 200g medu, ak chceš mať hebkú pokožku.Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt women in bath with rose we heart it

Austrálsky zázrak

Z Austrálie pochádza v beauty svete už dobre známy čajovníkový olej, ktorý sa vyrába z čajovníka. Je známy pre svoje antibakteriálne, protizápalové a čistiace účinky. Miestne ženy prezradili svetu to, že keď si pár kvapiek oleja pridáš do svojho šampónu, predídeš tak lupinám a svrbeniu pokožky.

Brazílsky píling

Brazílčanky sú typické svojimi krivkami a ženskými postavami. No celulitídu by si na nich len ťažko hľadala! Aj ony využili to, čo im krajina ponúka. Ke’d sú na pláži, vezmu do rúk piesok a masírujú si ním stehná. Niekedy k nemu pridajú olivový olej a prírodný píling je na svete!

 Poznali ste z niektorých tychto magických tipov, alebo nie? Ktoré vás očarilo na toľko, žeby ste to vyskúšali?

Komentáre