Filmy ktoré budú mať pokračovania v budúcom roku

Nový rok sa pomaličky blíži a spolu s ním aj pokračovania filmových hitov.  photography, white et funny image sur We Heart It | Tim burton movie, Tim  burton, Beetlejuice

Niektoré premiéry filmov sa bohužiaľ museli presunúť kvôli koronavírusu. Zmena dátumu bola individuálna, preto sa niektoré filmy naplánovali aj s niekoľko mesačným omeškaním. Na čo sa teda môžeš čoskoro tešiť?

A QUIET PLACE: PART TWO

Premiéra bola naplánovaná na marec tohto roka, no vtedy začínala globálna koronavírusová pandémia, preto boli tvorcovia nútení premiéru odložiť. Film ešte nemá presný dátum vydania, no predpokladá sa, že začiatkom nového roka by mal byť v kinách. Hlavná hrdinka v podaní Emily Blunt a ako režisér zahviezdi jej manžel John Krasinski.

 

 

FAST AND FURIOUS: PART NINE

Rýchle autá a akčný dej plný zvratov, výbuchov a prekvapení pokračuje. V hlavnej úlohe klasicky Vin Diesel, tentokrát po boku Johna Cenu. Ten si zahrá jeho mladšieho brata a na premiéru sa môžeš tešiť už v apríli budúci rok.

VENOM: LET THERE BE CARNAGE

Už v júni vyjde pokračovanie Venoma. Samozrejme Tom Hardy ako hlavná postava nemôže chýbať!


THE FOREVER PURGE

Pokračovanie Očisty prichádza do kín v júli budúci rok. Americký netradičný sviatok, kedy je povolený akýkoľvek trestný čin bez následkov, vrátane vraždy na dvanásť hodín. Budeš zabíjať alebo sa ukryješ?

JURASSIC WORLD: DOMINION

Fanúšikovia dinosaurov a rôznych prehistorických tvorov sa môžu tešiť na leto budúceho roka. Do kín prichádza ďalšie pokračovanie z Jurského sveta s hlavným hrdinom Chrisom Prattom. Film by mal byť oveľa akčnejší a napínavejší ako jeho predchodcovia.

THE CONJURING: THE DEVIL MADE ME DO IT

Jeden z najúspešnejsích hororov sa vracia naspäť do kín s novým napínavým pokračovaním a ešte strašidelnejším dejom! Obľúbení démonológovia Lorraine Warren a Ed Warren budú v kinách už v lete budúceho roka.

HALLOWEEN: KILLS

Pokračovanie filmu Halloween bolo naplánované na október tohto roku, no dátum premiéry zmenili presne o rok. Na film sa teda môžeš tešiť nabudúci október, presne na Halloween. Návrat sériového psychopatického vraha Michaela Myersa bude oveľa krvavejší ako kedykoľvek predtým.


 

SCREAM: PART FIVE

Jeden z najikonickejších hororov všetkých čias. Premiéra prichádza do kín začiatkom roka 2022 a hlavné obsadenie ťa nadchne. Originálni herci z prvých častí ako Courteney Cox, Neve Campbell a David Arquette budú stvárňovať hlavné postavy!


Komentáre