Sex Education

 Ďaľší skvelý seriál, ktorý sa oplatí vidieť. Teenage seriály sú vždy zárukou toho, že prestanete myslieť na svoje problémy a iba tupo pozeráte. 

U tohto seriálu okrem toho, že vypnite sa aj zasmejete. 

O čom je ? Britský seriál, ktorý by sa podľa mňa celkom vymikal britskému štýlu, ale zas tá téma je úplne trefná a v každej zemi. Samozrejme nediskriminuje nikoho, takže sa bude riešiť homosexualita, bisexualita, rôzne rasy si zahrájú v seriály a v konečnom dôsledku zistíme, že všetci máme rovnaké problémy bez ohladu kde sme a kto sme. 

Mladý pubertiak na pohlad introvert a outsider má matku, ktorá je sexuálna psycholožka. Áno, moc to nenahrá do kariet, aby ste sa stal na škole oblúbený. 

Otisovi to ani nejak zvlášť nevadí, ale jeho kamarát ktorý je gay Eric, by bol rád keby o nich na škole vedeli viac ako len to, že si o nich myslia, že sú nejaký pošuci. 

Potom je tam baba s menom Maeve, ktorá má reputáciu rebelky. Hoci opak je pravdou. 

Čo pubertiakov najviac zaujíma v ich veku ? Samozrejme SEX , ako byť najlepší v sexe, ako uspokojiť seba či partnera. 

Normálne by ste s nejakými takými to otázkami nešli za rodičmi, alebo za školským personálom. Ale ako potom zistiť to alebo ono? 

Tak Otis a Maeve sa dohodli, že budú dávať "anonymne" rady ohladne sexu. Samozrejme, v tejto to dobe nie je nič zadarmo, takže spolužiaci - známi apd. budú zato platiť. 

Čo si myslíte ako by to mohlo dopadnúť keď panic, outsider, introvert bude radiť v sexe školským hviezdam ? 

Páčili sa mi obe série, len ma mrzí ten divný -nedokončený koniec. Potešila by som sa aj celkom 3 sérií, ale neviem o tom, žeby mala byť. 




Komentáre