365 dní



365 DNI" Poster by Gdeliarte | Redbubble

Konečne som mala možnosť si pozrieť film o ktorom sa hovorí ako konkurencií 50 odtienov sivej.

O tieto filmy kde je viac sexu ako v normálnom filme je jednoducho velký záujem. 

Tí ktorí ešte nevideli tento film, jedná sa o polsko-taliansku-anglicku verziu filmu kde rozhodne nezostanete len tak sedieť poskončení tohto filmu. 

Film sa dejom nepodobá ani nepribližuje k slávnej trilógii 50 odtienov, skor to je myslené na postelové scény. Kto je - bol lepší a tvrdší dominant už nechám na vašom uvážení. 

Po zhliadnutí tohto filmu, prvé čo ma napadlo bolo že je to skor inšpirácia Stockholmským syndromom.

V skratke povedané o čom je film : Film je o poľskej hotelovej manažérke Laure, ktorá sa na dovolenke spozná s gangsterom Massimom, ktorý sa do nej zamiluje a unesie ju. Hneď na začiatku jej ale prezradí, že ju bude držať uväznenú v luxusnej vile 365 dní, až kým sa do neho nezamiluje.365 dní (2020) - Online, recenze, novinky | FILMTORO

Vo vačšine prípadov, ženy sú spokojné s filmom alebo so samotným hercom. Druhá polovica je viac kritická, pretože prekonať 50 odtienov bude velmi ťažké a vždy sa to bude porovnávať. I keď dej úplne odlišný.

Za mňa možem povedať, že ako chlap sa mi páči viac talianský gangster Massimo, vlastným menom Michele Morrone. Zostala som milo prekvapená, že song ktorý sa mi najviac páčil s toho filmu Hard For Me, spieva práve samotný herec. Myslím, že síce tento film rozhodne nejaký trhák nie je a nebude, ale tento herec si pekne otvoril ďalšie herecké príležitosti.


Len 29-ročný rodák z Talianska, ktorý sa okrem herectva venuje aj modelingu a spevu, sa stal novou hviezdou v časoch, keď celý svet vymenil klasické kiná za streamovacie platformy. Dôvodom je totiž snímka 365 DNI (365 dní) z produkcie televíznej stanice Netflix.

Taliansky herec, ktorý rozhodne nemá problém s odvážnymi scénami pred kamerou, sa za uplynulé týždne stal skutočne vyhľadávanou hviezdou. Na jeho Instagrame pribudlo niekoľko stoviek tisíc nových sledovateľov, Morrone len nedávno priletel za pracovnými povinnosťami do Berlína a na letisku sa okolo neho zhŕkli naozaj davy fanúšikov. Korona-nekorona! Morrone rozdával autogramy, fotografoval sa s nadšenými dievčatami a užíval si svoju novonadobudnu­tú slávu.Abayı Fena Yakmış! İrem Derici'nin '365 Gün' Filminin Yıldızı ...

Od filmového debutu, ktorý sa konal v roku 2013, ide o skutočný prelom v kariére a je viac než jasné, že po úspechu na streamovacej platforme Netflix má Morrone v rukách istú zmluvu aj na ďalšie dva filmy. A s nimi aj záruku popularity na najbližšie roky. 
 Je asi nemožné, že ste ešte nezachytili článok či materiál o novom fenoméne, alebo tiež o porovnávaní poľského filmu s hollywoodskou adaptáciou slávnej knihy Päťdesiat odtieňov sivej. 
Nový filmový príbeh, ktorý vznikol v réžii poľského dua Barbary Bialowas a Tomasza Mandesa, je plný intenzívnych a veľmi živých erotických scén.
 Nechýba tematika BDSM sexuálnych praktík či dominancie vo vzťahu aj za dverami spálne.Okrem toho, že tento film má podobný štýl ako spomínaný už film 50 odtienov, tak majú ďalšiu spoločnú vec a to, že sa možno dočkáme ďalších dvoch častí tohto filmu. Michele Morrone says he got a 'lot of attention' post the success ...
  
Fešák, čo poviete? Ten jeho štýl obliekania vo filme sa mi neskutočne páčil.
Film mal dokonca aj pár vtipných dialógov, nebudem prezrádzať ale myslím, že sami nato prídete lahko. 
Tí čo ste náhodou film videli, aký je váš názor? Ak si ho nevidela, určite si ho pozri. Možno sa páčiť bude, možno nie, ale aspoň si budeš môcť vytvoriť vlastný názor. Pretože už neraz sa stalo, že aj filmy, ktoré mali slabé hodnotenie, boli v skutočnosti pomerne dobré.

 
 






 

Komentáre