V síti

V síti, film ktorý momentálne láme rekordy v českých kinách a zdvíha žalúdok zároveň.Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt v siti recenzie



Priznám sa, že s počiatku tento film-trailer na film velmi nelákal. A i presto všetko som dala tomu šancu a šla sa pozrieť.
Nelutujem že som naň nakoniec šla. Presnejšie povedané je to dokument, dokument o tom že okolo nás žije nespočetne veľa ľudí, ktorí majú svoje "úchylky" či "zábavky" iného rázu ako je to morálne či eticky priajateľné. Ako ste už určite našli záznam, film stojí na další z Klusákových inscenací.
Tentokrát spolu s mladou kolegyňou Barborou Chalupovou pripravil důmyslnou minulosť. Vybrali tri veľmi mladé vyzerajúce herečky, v ateliéri postavy, z ktorých autenticky vyzerali miestnosti a vyzerali ako profily na špeciálne sociální sítě. Vyzdvihovali , že dievčatám je 12 rokov, a čakali, čo sa bude diať.
Veľmi rýchlo se začaly ozývat stovky mužov, s nimi herečky prichádzajú do kontaktu cez chat i webkameru.
Ako je už asi jasné, internetoví milenci sa veľmi rýchlo pokúšali mladé dievčatá hľadať sexuálne praktiky a osobné stretnutia. Stominutový dokument je sumárem této databáze a bol zostrihaný z údajne 390 hodín videného materiálu.
Behom natáčania bol nie len herečkám ale i samotnému štábu poskytnutý sexulóg, psycholožka, právnik.
Žijeme v dobe, kedy sex už nie je tabu, dokážeme o tom - o ňom hovoriť na rovinu a s hocikým, predpokladali by sme že nás už nemože nič nejak šokovať. Áno, každý z nás má nejakú tu úchylku v posteli a pomerno dosť ich chápem, aj keď niekedy pokrútim hlavou stále je to pre mňa viac prijateľnejšie ako keď som videla tento dokument.
Vidieť mužov napr. vo veku 55 +. ktorý povedia že vek 12 je úplne v pohode? Popritom doma má manželku a vnučky vo veku 20 a 22 , sa mi vážne zdvihol žalúdok.
Veľa z nich si vlastne ani neuvedomovalo, že sa bavia s deťmi a že im možu sposobiť traumu a pohlad na celý sexuálny život.
Napísať Ahoj, pokecáš? Ako sa máš a vzápeti bez nejakého opýtania sa alebo dovolenia sa hneď obnažiť a masturbovať predtým dievčaťom - dieťaťom je vážne hrozné.
Ďalšia vec, aby dvaja dospelí ľudia muž a žena volali do 3 dieťa? A tiež povedali, že 12 rokov je úplne v pohode? To rozhodne v pohode nie je! Zistenie, že 10 dní natáčania tohto dokumentu napísalo dievčatám skoro 3 000 mužovs chlípnov myšlienkou na ne, mi príde odporné.
Iba jeden chalan s tak velkého množstva mal nevinný úmysel a to, že si chcel naozaj s niekym pokecat a nič viac. Je to naozaj smutné, že žijeme v spoločnosti - v dobe kde vlastne nemožte nikomu veriť, kde neustriehnete že čo robí človek na internete a že vobec existujú ĺudia s takými to chuťami.
Popritom by si mohli pozrieť nejaké porno, podľa vlastného výberu a že výber je velký, o tom nepochybujem.
Podľa mňa tento film-dokument je pekná ukážka toho ako nezvládame deti - dnešnú dobu - chute a mal by sa určite premietať na školách, aby sme aspoň ako tak ochránili deti od takých to sexuálnych deviantov.



Mali ste niekedy vy alebo niekto iný podobné skúsenosti ako boli ukázané v dokumente??

Komentáre