Maluma Baby in Prague O2 Arena

MALUMA BABY!
Image result for maluma v praze 2020



Tento sexi latinsko americký spevák znova zavítal do Prahy, tento krát do O2 areny.
Hneď ako som sa to dozvedala, som sa potešila ale vedela som že si moc trúfa. Áno, v iných krajinách asi nemá problém vypredať takto veľké arény, tu bohužial bolo tak nejak poloprázdno.
Nezachránilo to ani stage, ktorý bol skoro v strede areny len aby mohol byť čo najbližšie svojím fans.
Ako predskokana mal Josefa Mikolasa, ten sa snažil aj so svojími tanečníkmi rozprúdiť krv. Neviem či to bol len moj pocit, alebo vážne zvukári v O2 to robia schválne, ale keď začal Mikolas spievať vobec ho nebolo počuť až pri tých silnejších a vyšších tónoch.
Spieval cca pol hodky, kde predviedol svoje najvačšie hity a zakončil to sviežou vecou Colorado. Nezabudol si urobiť vlastnú reklamu a pozvať ľudí na svoj koncert do Lucerny.
Samotný Juan Luis Londoño Arias alias Maluma prišiel na scénu o 21:00, intro bolo o niečo hlasnejšie a aby ľudia vedeli že sa naozaj chystá niečo velké tak ich rozhodne prebrali rány z delobuchu, ktoré sa odstrelili hneď na začiatku pri prvých tónoch.
Malumovi na podiu robilo spoločnosť 13 dám, ktoré rozhodne nenachali žiadne mužské publikom chladné.
Image result for maluma v praze 2020
O2 arena sa premenila na jednu velkú latino party, kde nikoho nenachala sedieť. Svetelné efekty nemohli chýbať, ak vás nezahrial samotný pohlad na tohto sexi krásavca, tak vás rozhodne zahriali tie ohne a ohňostroje.
Nie je nič krajšie ako keď samotný interprét vidí, že ľudom sa páči, páči sa hudba a spievajú sním. Vidí podporu napr. na plagátoch kde je napísane MALUMA BABY TE AMO... Samozrejme niečo také to si všimne hneď a naviaže aspoň malú konverzáciu s publikom. Okrem toho, že sa pýtal či sa ľudia bavia si vyžiadal od jednej slečny mobil, aby jej tam mohol spraviť selfie.
Jedno malé dievčatko menom Sofia malo to šťastie, že mohla byť blízko Malumy i sa trochu porozprávať. Samotný Maluma sám od seba sa jej opýtal, že či mu dá pusu, no kto by odmietol, že? Užíval si ho plnými dúškami a ľudia sním, proste nával skvelej pozitívnej energie až do pol 11 večer.
Tým ktorým bolo málo tohto speváka a jeho hitov, mohli pokračovať ďalej do clubu Duplex, kde sa konala afterparty.

Tí z vás ktorí boli v Karlíne a teď v O2, aký je váš názor? Ktorý koncert podľa vás bol lepší?

Komentáre