Lucie Bíla - O2 Bílé Vánoce

Lucie Bílá byla vianočne bíla
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt lucie bila O2 arena


Včera si odohrala svoj vianočný koncert v O2 arene. Kto čakal vypredanú arénu, tak sa mílil, podľa môjho skromného názoru by sa kľudne zmestila do mladšej sestry O2 universum. Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt lucie bila O2 arena
Celý koncert sa niesol vianočnou atmosférou, keďže za nedlho budeme mať skutočné vianoce.
Lucka nemala žiadnych predskokanov, moderátorom bol polský farár Zbigniew Czendlik a jej garde robilo kapela Petra Maláska, symfonický orchester a Bílý sbor. Ako hosťa si pozvala Jan Toužimský.
Počas koncertu sa stihla niekoľko krát prezliecť, ale vždy do bieleho gala. Lucie Bílá, O2 arena, Praha, 10.12.209 (fotogalerie)Lucie Bílá, O2 arena, Praha, 10.12.209 (fotogalerie)Lucie Bílá, O2 arena, Praha, 10.12.209 (fotogalerie)
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt lucie bila O2 arena
Chválim videoprojekciu, ktorá dodala koncertu ten správny šmrnc. Ale celkovo ma to sklamalo. Luciine hlasové kvality sa rozhodne zanechali. Ako spestrenie tam mala tanečníkov. Koncert bol štandartne hodinu a pól.
Myslím si, že stratila pár fanúšikov, keď zrušila niekoľko krát svoje koncerty. Snažila sa im ospravildlniť kultúrnym zážitkom, je otázne či sa jej to podarilo.
Krásna hudba, koncert ale miestami som sa prichytila pri tom ako mi to prišlo dlhé a uspávajúce.

Komentáre