Klusymfonie

Tomáš Klus predstavil včera svoje pesničky inom šate.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt tomas klus o2


Pred niekoľkými rokmi, by sme si nevedeli predstaviť a asi ani samotný Tomáš, žeby mohol hrať so synfonickým orchestrom.
Jeho hudba sa za ten čas posunula rôznymi smermi a progresom.
Včerajším vypredaným svojím koncertom dokázal, že toto spojenie bolo veľmi dobrým krokom. Piesne získali na originalite a intenzite.
Najmä pri pesničke Vločka, toto nové angažmá jej slušelo najviac. Tomáš ukázal, že smyčkový kabát neslušelo iba Vločke , ale aj tým starším skladbám ako bola úvodná "Markétce" alebo "Trigorín".
I cez formálný nádych predstavenia, zostal sám sebou. To že mu koncertovanie vo formalnom šate moc nevyhovuje, demonštroval hneď na začiatku, rozopnutím saka. Interakcia s publikom ako pokec, rozhodne nechýbala, tí čo kedy si boli na Tomášovom koncerte, určite vedia že Tomáš je blázon a behá medzi publikom.
Nebolo inak ani pri tej to príležitosti, neodolal a skokom pristál na ploche medzi ľudmi, kde behal rozdával pozdravi, objatia, selfiečka a pozravil ich.
Medzi ľudmi dole na ploche stihol pozdraviť aj speváka Vojta Dyka s manželkou. Ako sa naháňal medzi publikom, pán dirigent Ján Kučera to vzdal a nechal,kým sa Tomáš vyblázni a vráti sa späť na stage. LIVE: Tomáš Klus v doprovodu filharmonie oslnil Prahu. Došlo i na křest desky

Okrem pána dirigenta, filharmónie samozrejme nemohla chýbať cílová skupina a samozrejme dlhoročný parťák Jiří Kučerovský. Za jedinečný zážitok si zaslúžili dlhotrvácny potlesk v stoji. To samozrejme, nemohlo zostať len tak a Tomáš sa veľmi rád vrátil na stage.


Aby to nebolo len tak príjemný koncert, tak ho obzvláštnil krstom novej LP - Klusymfonie.Keďže po ruke nemal šampanské, tak to vzal originálne posypaním manžetových gombíkov.
Keď si myslel, že je už koniec, tak za ním prišla fanynka s prosbou o ďalší song. Aby to bolo fér, nechal rozhodnúť ľud o tom, aký song by mali zahrať. Vyhrala pesnička Marie a Mantra.


Za mňa veľmi príjemný koncert, kedy som odchádzala domov plná pozitívnej energie, ktorú na nás preniesom Tomáš svojou osobnosťou a jeho krásnymi pesničkami so symfonickým orchestrom.

Komentáre