Ewa Farna a Symfonický orchester

Po Tomášovi Klusovi v O2 universum si aj speváčka Ewa Farná zahrala so synfonickým orchestrom.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ewa farna koncert v o2 universum
Nezaostávala za Tomášom a tiež vypredala arénu, predviedla nezabudnuteľnú show plnú nádherného souznění s orchestrom, kapelou a jej nádherným hlasom. Okrem toho si pozvala na stage 2 hostí.
Ewa počas večera bola vtipná, dojatá,uvoľnená a to je najlepšie čo môžete na umelcovi vidieť. Ako si užíva svoju "prácu".
Spojenie orchestru a sňou ohodnotila na začiatok takto : "Když se spojí velké hudební těleso s jiným tělesem, nemůže z toho vzniknout nic špatného".
Dalo by sa to nazvať i rodinnou show, pretože okrem toho že jej manžel hrá v kapele a strihla si sním aj duet, tak presedlali aj na inú nôtu. Takú folklórnu, s jej otcom ktorý bol oblečený v těšínskom kroji a s huslami v rukách si dali 2 piesne.
Prichádzať stále s niečim novým, meniť hudobné žánre, obmänovať koncerty, to je cesta k úspechu.
Samozrejme, nie vždy to môže zafungovať. Ale v tom to prípade by som povedala, že to zafungovalo správne.
Ewa si pozvala na pódium speváka Davida Stýpka s ktorým má popovú pesničku "Dobré ráno, milá ". Potom si odskočila do Jazzu v štýle Beth Hart, s Michalem Pavlíčkem si rockovo zakričala " "Free Your Mind".
Došlo i na postu Karlu Gottovi a pri spomínce naň ho sa Ewa neudržala a trochu ju emócie preválcovali. Po dospievaní pesničky sa dočakala už uprostred koncertu Standovation.
Pri hite, ktorý jej odštartoval kariéru "Měls mě vůbec rád", zostali hrať len smyčky a bicie.
Neustále sa niečo dialo, pri vianočnej pesničke " Vianoce na míru" na jednej strane plochy padal sneh. (docela mi bylo líto tých lidí , co byli od tolkého snehu)
Pecka "Ticho" dostala nový šat, stala sa z nejk krásna balada, ktorá bola doprovázená len pianom a smyčkami. Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt ewa farna koncert v o2 universum
Prekvapila ma záverečnou pesničkou "I Will Always Love You" od Whitney Houston.
Ktorá jej na poprvé hneď nevyšla, sama spevačka sa priznala že šla do inej tóniny a to je neodpustiteľné, takže znova.
Je neskutočné vidieť ako za dekádu toho ako je na hudobnej scéne, dospela nie len samotná speváčka ale aj jej hudba.
Je veľmi ťažké napasovať hity, ktoré milujú ľudia do niečoho tak jemného a krásneho ako je souznění s orchestrom. Ewa sa to podarilo rozhodne skvele!

Komentáre