Urob prvý krok TY! Nečakaj kým ho urobí on

Pre­mýš­ľaš o ňom noc a deň?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt first date we heart it

Ne­mô­žeš ho do­stať z hlavy, v kto­rej ti be­hajú myš­lienky len v spo­ji­tosti s ním? Tak jed­no­du­cho od­hoď zá­brany a sprav ten po­vestný prvý krok ty!

Ak si stále mys­líš, že muž je ten, ktorý by mal uro­biť prvý krok, možno bu­dú­com vzťahu asi hla­vou ne­ži­ješ v 21. sto­ročí. V tejto dobe je do­vo­lené snáď všetko. Preto som si pre teba pri­pra­vili 5 dô­vo­dov, prečo by si mala byť práve ty tá, ktorá mu na­píše ako prvá.Súvisiaci obrázok

Ne­smieš sa báť od­miet­nu­tia

Nie je to jed­no­du­ché, pre­tože každá z nás sa toho jed­no­du­cho bo­jíme, ale bez toho aby sme to vy­skú­šali ne­uvi­díme, ako na tom sku­točne sme! Keď po­vie to de­sivé NIE, as­poň bu­deš ve­dieť, že s ním ďa­lej ne­mu­síš strá­cať čas.

Pre­tože ak to ne­uro­bíš ty, spraví to iná

Ak ča­káš prí­liš dlho, iná žena ťa môže pred­be­hnúť. Po­tom sa však ne­mô­žeš ľu­to­vať za to, že ťa vy­me­nil za inú, lebo ty si mu ne­dala žia­den sig­nál. Ak sa ti sku­točne páči, ne­mala by si ča­kať ani o se­kundu dl­h­šie.

Se­ba­ve­do­mie je kľúč

Mys­líš, že dá rad­šej pred­nosť utia­hnu­tej myške, ktorá sa bojí vy­jad­riť svoje city, než se­ba­ve­do­mej žene, ktorá vie čo chce a ide si za tým? Ver či ne­ver, ale druhá mož­nosť je správna. Ak uvidí, že vy­tŕčaš z davu, ne­bude si vší­mať ni­koho iného, než TEBA!Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt first date we heart it

Ty máš všetko pod kon­tro­lou

Ak uro­bíš prvý krok, vy­tvo­ríš mož­nosti pre seba a ne­bu­deš len ča­kať na jeho zvo­le­nia. Pre­tože kon­trolu mô­žeš pre­brať aj ty a čo je lep­šie, ako mať všetko vo svo­jich ru­kách?

JED­NO­DU­CHO TO MI­LUJE

Áno, bude to mi­lo­vať! Muži sú una­vený zo všet­kého toho sna­že­nia a ba­le­nia. Preto by si radi aj oni od­dýchli. Presne ako ženy, chcú byť do­bí­janí a žia­daní. Ani si ne­vieš pred­sta­viť ako sexy bu­deš pô­so­biť.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt first date we heart it

Komentáre