Poznáš nový trend zvaný Baggy ?

Mladí ho milujú a starí pri ňom penia
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt fashion we heart it


Ho­vo­ríme o baggy lo­oku, ktorý je mo­men­tálne ho­rú­cim tren­dom! Ob­leč sa tak aj ty a vy­raz do ulíc ohú­riť!
Voľné strihy, vrstve­nie a po­hodl­nosť! Toto je baggy look! Mnohí si mys­lia, že tento štýl ne­pris­tane kaž­dému, no prav­dou je, že si k nemu musí nájsť každý svoju vlastnú cestu. My sme sa doňho za­mi­lo­vali vďaka Amy Shaw, ktorá sku­točne vie, ako ho no­siť. Ne­boj sa, na­učí to aj teba. Len mu­síš vy­kro­čiť zo svo­jej zóny kom­fortu a upus­tiť uzdu fan­tá­zie. Pre­tože až tam sa budú diať veci.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt baggy look

Bar­bie bag­gie

Vô­bec to nie je len o ze­mi­tých tma­vých far­bách. Mô­žeš svie­tiť presne ako aj ona! Len treba na­tra­fiť na kúsky, ktoré jed­no­du­cho spĺňajú tieto kri­té­ria a sku­točne stoja za to! Čo po­vieš na takú oran­žovú, ze­lenú či do­konca ru­žovú?

Over over­si­zed

Aj v tomto zna­mení sa ne­sie look, ktorý na Amy vy­zerá do­ko­nale. Ne­mu­síš mať na sebe len pri­lie­havé ob­le­če­nie aby pôs­po­bilo li­cho­tivo, pre­tože aj toto je cesta ako vy­jad­riť svoj ná­zor! Ide­álna je kom­bi­ná­cia rov­na­kej rif­lo­viny, čo pô­sobí ako do­ko­nalý kom­plet a do­pl­niť to veľ­kou "baggy" ka­bel­kou je už len če­reš­nička na torte.

Sporty baggy

Mys­líš, že je ne­vkusné ísť v špor­to­vých ve­ciach do ulíc? Si na omyle! Po­kojne si daj svoje mom je­ans s veľ­kými te­nis­kami a špor­tovú mi­kinu. No malý tip: Zvoľ crop ver­ziu mi­kiny, aby bolo vi­dieť tvoje žen­ské tvary. Jed­no­du­cho sa cíť po­hodlne a pri­tom štý­lovo. P.S.: ľad­vinka je must have!

Komentáre