Maroon 5 Red Pill Blues in Prague

Včera prvý krát do Českej metropoly zavítala skupiny s L.A. Maroon 5 ! Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt maroon 5 in prague


Mala som to šťastie byť na ich koncerte a užiť si to plýnmi dúškami. O2 arena bola vypredaná a zažila niečo čo už dlho nie.
Maroon 5 si zo sebou priviezli Dja MRMAILBOX,ktorý mal nachystaný set najnovších hitov ale aj starších mainstreamových bangerov. O2 arena zažila velkú L.A. party. Dj začal hrať 19:30 do 20:00, po ňom obsadila stage mladá norská speváčka menom Sigrid.Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt maroon 5 concert prague
Prezenotovala sa prirodzene bez žiadných afektov. Bola nadšená, že mohla byť v Prahe, naposledy tu bola, keď jej bolo 12 rokov. Songy davala jeden za druhým a dav sa bavil, hoci ešte stále nebola ešte naplnená aréna.
Maroon 5 mali prísť na stage 21:15, ale prišli 21:25. Takže dav už bol nedočkavý a bolo velmi teplo, pretože vzduch bol vydýchaní. Našťastie tam boli záchranári, ktorí nosili poháre s vodou. Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt maroon 5 concert prague
Keď už všetko bolo pripravené, tak sa na dvoch velkých plazmových obrazovkách objavil úvodné video v štýle 90´s rokov, pripomínalo to scény z filmu Návrat z budúcnosti. Kde si Marty McFly zapojuje gitaru, aby potom mohol následne odpáliť svoj aparát.
A v tom v záblesku reflektorov sa objavuje potetovaný Adam (dosť som bola prekvapená, koľko tých tetovaní pribudlo na jeho telo a aké číro mal na hlave), s kapelou a začínajú hneď od podlahy songom What Lovers Do.

Adam a nie len on ale i zvyšok kapely šlapali ako namazaný stroj! Pauzy skoro žiadne, len hranie a spievanie. Za 15 rokov ich kariéry majú vela hitov, o tom žiadných pochyb. A preto človek na koncerte nemohol byť sklamaný ich playlistom. Adamove neuveritelné výšky boli fakt dychberúce.
Ak ľudia náhodou čakali nejakú svetelnú show, alebo že sa frontman bude niekoľko krát prezliekať, konfety, lasere apod., tak to ho bohužial kapela asi sklamala a mňa prekvapila.
Chalani stavili na jednoduchosť (ktorú ja oceňujem), proste iba spev a interakcia s publikom.
Hneď po druhom songu Payphone, Adam povedal aby sa každý postavil a užíval si to. Publikom aj pekne poslúchlo. Maroon 5 v pražské O2 arenÄ›. Zleva zpÄ›vák Adam levine a kytarista James Valentine
Predviedli svoje gitarové sóla a Adam niekoľko gitár.
Ako by to bolo, keby neboli prídavky? Neviem, ktorý song je váš naj od kapely ale ja mám rada song, ktorý je už poriadne starý a volá sa She Will Be Loved, ktorú poňal do štýlu balady. Bol aj jeden cover Forever Young od Aplhaville.
Samozrejme nemohli chýbať 2 posledne ich hity a to Girls Like You a zakončením bola skladba Sugar.
Adam Levine je i muzikant.
Adam odhodil aj trsátko, to bohužial nedoletelo do davu, ale šikovný ľudia poprosili security a ten im ho podal. Takže niekto odchádzal ešte s takým to malým suvenírom.

Mali ste to šťastie byť včera na ich koncerte? Aké sú vaše pocity a názory na celý koncert?

Komentáre