New Netflix - Romantic Movie

Hore ruky kto miluje NETFLIX - FILMY- ROMANTIKU- JEDLO Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt netflix we heart it



Či už si beznadejný romantik alebo skeptický romantik, nie je nič lepšie ako sa zababušiť do deky mať pri sebe nejaké dobré jedlo a pozrieť si romantický film. Neboj sa rozhodne sa nebude jednať o nejaký film z dielne pani Rosamunde Pilcher.
Je jedno či si sin­gle, alebo nie­koho máš, z času na čas je fajn strá­viť ve­čer v po­hodlí do­mova. A čo iné by ti ho mohlo sprí­jem­niť, ako dobrý film alebo kniha? A to hlavne taký, ktorý ti ukáže, že láska exis­tuje a prob­lémy pri jej hľa­daní máme na­ozaj všetci. Dnes som sa ti roz­hodla dať zo­pár ti­pov na filmy (väč­šina z nich je od Ne­tf­lixu), ktoré zo­hrejú aj to najc­hlad­nej­šie srdce.

The Per­fect Date

Film, ktorý vy­šiel tohto roku z dielne Ne­tf­lixu. Celá at­mo­sféra filmu je veľmi uvoľ­nená a ne­vtie­ravá. Mladý Bro­oks celý ži­vot túži po tom, aby sa do­stal na Uni­ver­zitu Yale, pri­čom si po­tre­buje za­ro­biť ne­jaké pe­niaze na­vyše. Spolu so svo­jim ka­ma­rá­tom sa mu po­darí vy­mys­lieť apku, cez ktorú si ho môžu na­jať diev­čatá, ktoré po­tre­bujú "par­tnera" na je­den ve­čer. Celý tento ná­pad však za­čne ve­če­rom, kedy za­ska­kuje za jed­ného cha­lana, a spre­vá­dza na ples zá­bavnú, no tro­chu drzú Ce­ilu, ktorá má kon­takty práve na Yale. Ča­som však Bro­oks zis­ťuje, že nie je dô­le­žité zau­jať a vy­ho­vieť všet­kým na­okolo, a uve­domí si, že láska leží omnoho bliž­šie, ako si myslí.

To All the Boys I´ve Lo­ved Be­fore

Kto z vás ne­bol ni­kdy pla­to­nicky za­mi­lo­vaný? Hlavná hr­dinka Lara Jean bola za­mi­lo­vaná po­čas svojho mla­dého ži­vota už mnoho krát. Za­kaž­dým si doma na­pí­sala ľú­bostný list ad­re­so­vaný da­nému chlap­covi, ktorý však ni­kdy ne­odos­lala a sta­rost­livo si ich od­kla­dala. Až do­kým sa všetky listy ne­dos­tali k ich ad­re­sá­tom. Lara si mys­lela, že to je naj­hor­šia vec, ktorá sa jej mohla stať, no po­stupne zis­ťuje, že je to na­opak. Táto prí­jemná ro­man­tická ko­mé­dia vznikla tak­tiež pod záš­ti­tou Ne­tf­lixu a ve­rím tomu, že sa ti bude pá­čiť. Môžeš porovnať či je lepšie filmové spracovanie alebo knižné.

The Kis­sing Bo­oth

Elle, jej naj­lepší ka­ma­rát Lee a jeho prí­ťaž­livý, ne­do­stupný brat Noah. Elle so svo­jim ka­ma­rá­tom majú už od­ne­pa­mäti zo­pár pra­vi­diel, me­dzi ktoré patrí aj to, že ni­kdy ne­smie ran­diť s jeho bra­tom. To sa však zmení, keď bude nú­tená po­boz­kať ho na jed­nej škol­skej ak­cii (kis­sing bo­oth). Má na­sle­do­vať pra­vidlá alebo svoje srdce? Elle sa ne­do­káže ovlá­dať a tak sa roz­hodne svoj vzťah ta­jiť pred naj­lep­ším ka­ma­rá­tom. To ju však vnú­torne ničí. Po­stupne zis­ťuje, že na to, aby bola vo vzťahu šťastná ne­smie stra­tiť naj­lep­šieho ka­ma­ráta. Ako to na­po­kon do­padne?

Every day (Deň čo deň)

Na čom zá­leží viac? Na fy­zic­kej kráse alebo na tom, čo ukrýva duša? Hlavná hr­dinka Rhian­non po­stupne zistí, že mať svoj "typ chlapa" nie je to naj­dô­le­ži­tej­šie, o čo v láske ide. Tak trošku fan­tasy, no o to zau­jí­ma­vej­šia ro­man­tická ko­mé­dia ti ukáže po­hľad na lásku a vzťahy tro­chu z iného uhla. Jej vzťah s Jus­ti­nom nie je nič moc, až kým sa na jedne deň Jus­tin ne­začne sprá­vať úplne inak. Rhian­non zis­ťuje, že daný deň ne­strá­vila s Jus­ti­nom, ale s "nie­kým", kto sa každý deň pre­bú­dza do iného tela, a v to ráno sa zo­bu­dil v Jus­ti­novi. Nemá svoju fy­zickú po­dobu, je­den deň sa zo­budí ako chla­pec, iný ako dievča, no vždy je to v člo­veku, ktorý je v pri­bližne rov­na­kom veku a lo­ka­lite. No ako nie­komu vy­svet­líš, že si to stále ty, aj keď máš každý deň iné telo?

Komentáre