Sv. Valentín

Niekedy stačí tak málo na potešenie toho druhéhoVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt spicy valentine's day ideas

Ako sa blížil Valentín, tak som sa pýtala ľudí ktorí majú vzťah, že čo plánujú práve na tento sviatok všetkých zamilovaných.
Viete, že ma ich reakcie ani nejak neprekvapili? Nieže by som čakala, že si budú robiť nejaké romantické gestá na vzájom, ale väčšinou ich odpovede boli : kašlem nato, vôbec to neriešim, nie sú peniaze, nie je nato čas a čo by som mal-a chystať, bude sex a hotovo...
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt passion we heart it
Nie je to podľa vás smutné? Netvrdím, že by ste mali celý byt ozdobiť do červena a rúžova a všade povešať srdiečka... Ale nebolo by pekné si dať aspoň nejakú príjemnú večeru a prechádzku k tomu? Veď nikde nie je písané, že človek by mal neviem koľko penazí minúť na darčeky alebo podobne.
Ale keďže táto doba je zameraná iným smerom, tak mám pre vás niekoľko tipov nato ako si užiť ešte viac vzrušenia v posteli.
Nebude vás to stáť skoro nič.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt passion we heart it

1. Zmena miesta

Po­znáte to obaja veľmi dobre. Váš sex sa odo­hráva iba vo va­šej po­steli, v lep­šom prí­pade vo va­šom byte. Zvykli ste si na rých­lovku a sex už be­riete ako po­vin­nosť. Vtedy za­čína svie­tiť vý­stražné svetlo. Vy­tiahni fra­jera mimo mesto. Vy­mysli vý­let do prí­rody a prek­vap ho na ne­ja­kom opus­te­nom mieste. Naj­skôr zájdi ru­kou do no­ha­víc a po­tom sa ne­chajte uná­šať va­šimi túž­bami. Pop­rí­pade si vy­razte nie­kam au­tom a za­tiah­nite na opus­tenú lesnú ces­tičku. Za­spo­mí­najte si na časy, keď je­diné miesto, kde ste mali sú­kro­mie, bolo vaše auto.

2. Se­xu­álne po­môcky

Zvyk­neš sa spo­ločne s par­tne­rom pre­chá­dzať po ná­kup­nom cen­tre? Po­pusti uzdu svo­jej fan­tá­zie a sprí­jemni mu to stia­hnu­tím ho do se­xs­hopu. Vy­berte si spo­ločne ne­jakú se­xu­álnu hračku a bu­dete sa po­náh­ľať do­mov ju vy­skú­šať. Ne­ve­rila by si, aké divy do­káže bi­čík alebo putá. Pre od­váž­nej­ších sú skve­lou zá­ba­vou vib­rá­tory. Vy­ber si vib­rá­tor, aký ti vy­ho­vuje a sprav sa ním pred par­tne­rom. Bude ťa za to stále viac mi­lo­vať.

3. Sexy ob­lečky

Ur­čite dobre po­znáš svojho pria­teľa a už vieš, čo ho vzru­šuje. Môžu to byť rôzne ob­lečky s té­mou od vo­jačky až po slúžku. Možno si po­trpí na si­lon­kách a pod­väz­koch. Po­čkaj ho doma v nie­čom, čo mi­luje. Žena v pod­väz­ko­vom páse a kor­zete ne­ne­chá chlapa len tak chlad­ného a ty sa bu­deš cí­tiť vý­ni­močne, čím si sex uži­jete na­vzá­jom s úplne inou prí­chu­ťou, ako keď ti dáva dolu tep­láky.

4. Vy­mys­lené hry

Do­hod­nite sa na vo­pred vy­mys­le­nej hre. Zá­leží len od vás, čo vás vzru­šuje. Mô­žeš mu za­hrať uči­teľku a on bude tvo­jim po­sluš­ným žia­kom. Ak máš rada muž­skú do­mi­nan­tnosť, skúste si to vy­me­niť. Pop­rí­pade mô­žeš byť jeho ob­jed­na­nou pros­ti­tút­kou. V tom sa dá skom­bi­no­vať aj pred­chá­dza­júci bod, kedy ti on po­vie, čo od vy­ža­duje a v čom si ťa ob­jed­nal. Predsa za to platí! (Ne­za­bú­daj, je to len hra)

5. Zvia­za­nie

Ur­čite sa vo va­šej skrini nájde ne­jaká šatka. Zviaž mu ňou ruky a dlho sa s ním po­hrá­vaj. Naj­skôr bez do­tyku. Po­maly ho pro­vo­kuj svo­jimi po­hybmi, po­tom sa ho jemne do­tý­kaj tam, kde to má rád. Pri­daj bozky a pop­rí­pade mu sprav skvelý orálny sex. Pre tých, ktorí sa radi hrajú so zmys­lami, je skvelé za­via­zať par­tne­rovi aj oči a po­hrá­vať sa s jeho te­lom jem­nými do­tykmi. Úlohy si mô­žete po­tom vy­me­niť.
Súvisiaci obrázok

6. Pro­vo­ko­va­nie po­čas dňa

Spo­mí­nate si na časy, keď ste spolu za­čí­nali a tak­mer celý deň spolu pre­pí­sali? Vráťte sa do týchto čias. Ráno sa každý vy­be­riete do svo­jej práce a po­čas dňa mu len tak po­šli fotku. Je na tebe, aký štýl zvo­líš. Skús vy­tvo­riť niečo pi­kan­tnej­šie, po­kiaľ máš mož­nosť. Pop­ri­tom mu píš svoje túžby a čo by si s ním rada spra­vila. Deň vám obom rýchlo ubehne a bu­dete sa te­šiť do­mov.

7. My sa vlastne ne­po­známe

Táto časť by sa možno dala za­ra­diť aj me­dzi se­xu­álne hry. Prin­cíp je však iný. Do­hodni sa s par­tne­rom, že celý týž­deň sa je­den dru­hého ne­dot­knete. Bu­dete ako dvaja spo­lu­bý­va­júci. Po­vo­lené je však mierne pro­vo­ko­va­nie. Týž­deň na­ko­niec za­vŕ­šite spo­ločne, v do­hod­nu­tom ob­ľú­be­nom bare. Pôj­dete tam od­de­lene. Sad­nite si na bar, ob­jed­najte si pi­tie a bavte sa. Úlo­hou tvojho par­tnera bude ťa znovu zba­liť. Mô­žete si zá­ro­veň vy­mys­lieť iné mená, po­vo­la­nie a iný ži­vot. Tvoj fra­jer vy­hráva vtedy, po­kiaľ si ťa úspešne od­ve­die do­mov alebo do najb­liž­šieho ho­tela.
Po­kiaľ to chceš ešte viac oko­re­niť, buď od­vážna a daj si na seba lu­xusné prádlo a na­vrch iba ka­bát. Po­čas vášho flir­to­va­nia mu toto malé ta­jom­stvo po­šep­kaj do ucha a uvi­díš
😛

Komentáre