Prekliaty Princ

Po Papierovej princeznej prichádza na rad Prekliaty Princ.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt prekliaty princ


Písala som menšiu recenziu na knihu Papierová Princezná . teraz som sa rozhodla niečo napísať na 2 diel.
Tí čo čítali knihu asi nemusím predstavovať mladého Reeda Royala. Mladý, sebaistý,úspešný, sexi rebel ktorý má peňazí na rozdávanie. Dievčatá stoja v radoch, aby snim mohli čo i len slovíčko prehodiť a chlapci ticho závidia.
Pomyslíte si tak to bude rozhodne bad boy, ktorého okrem sexu asi nebude nič zaujímať. Áno, máte pravdu ale iba do určitej doby, kým mu do života nevstúpi krehká blondýna s menom Ella, a pokiaľ niekto nepovie niečo zlé na jeho rodinu hlavne na jeho matku. Vtedy ten človek pocíti, čo je peklo na zemi!
Prekliaty princ je young adult príbeh bez klišé a presladených romantických situácií. Výborne opísaný svet bohatstva, luxusu, ale aj intríg, vypočítavosti a nenávisti. Ale tiež lásky a vášne.
Čo zo začiatku posobila ako čístá nenávisť k otcovej zverenkyne , sa časom zmenilo na túžbu mať ju po svojom boku a chrániť ju a časom aj milovať...
Všetko by to bolo krásne priam ideálne, ale stačí urobiť jednu chybu a všetko zmizne ako domček s karát. Ale čo takého by musel urobiť, aby Ella odišla od neho dokonca i s krajiny..?
To že Ella odíte sposobi obrovský zmatok v rodine Royalovcov. Reedov svet rozpadá, Royalovci sa rozpadajú.
Milujú sa, ale zároveň sa ničia. A možno že je to pravda a možno že nie. Tajomstvá. Zrada. Nepriatelia. S ničím podobným sa Reed doposiaľ nestretol. Ale ak chce získať svoju princeznú späť, musí dokázať, že on za jej lásku stojí.
Koniec tejto knihy prinesie obrovský šok s plno otáznikmi na vyše, ver mi dočítaš to s otvorenými ústami a budeš chcieť ďalší diel. Usmívající se

Chceš vedieť ako to skončí, čo tak hrozné ho Reed urobil aby toto všetko nastalo? Tak potom si to musí prečítať ja ti viac neprezradím. Úžasný

Tí čo čítali druhý diel, aký je váš názor? Páči sa vám toto spracovanie?

Komentáre