Palác Klamstiev

Palác klamstiev Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt palác klamstiev kniha

Je názov tretieho dielu, pokračovanie prekliatého princa.
To nám to pekne zaujímavo skončilo ten druhý diel, čo? Verím tomu, že viacerí z vás si zanadávali, stratili ste dych a len nechápavo pozerali na poslednú stránku s otvorenými ústami.
Trošku prezradím o čom bude Palác klamstiev, už len názov trochu napovedá. UPOZORNENIE AK STE NEČÍTALI DRUHÝ DIEL, NEČÍTAJTE TENTO ČLÁNOK, pretože sa pripravíte o zážitok s čítania. Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt erin watt royals
Zvyčajne je ďalšia kniha len slabý odvar, ale v tomto prípade to neplatí. Všetky tri knihy boli výborne napísané, čítali sa samé. Kniha obsahovala všetko, čo by dobrá kniha mala mať.
Dej bol napínavý od začiatku až po koniec a rozuzlenie pre mňa nebolo veľmi prekvapivé, čakala som to od začiatku.
Postavy na sebe poriadne zapracujú dokonca i Callum, ktorý posoby na prvý pohlad ako lahostajny voči všetkému a všetkým. Prekvapí v tom, že vie dokonca viac ako si my všetci myslíme.
Prekvapivé zmŕtvychvstanie otca Elly, zamotá rozhodne karty. Ella Harperová v živote prekonala množstvo problémov. Je tvrdá, odolná a ochotná podstúpiť čokoľvek, len aby ochránila svojich milovaných. Lenže tajomstvo, ktoré visí nad jej zmŕtvychvstalým otcom a priateľom, možno neunesie.Súvisiaci obrázok
Reeda Royala doteraz nezastavila žiadna prekážka, rodičia ho vysekali z každého maléru. Napriek arogantnému správaniu či bitkám bol miláčikom dievčat. Budil rešpekt. Teraz sa mu celý svet obrátil chrbtom a jeho vyhliadky do budúcnosti sú zúfalé. Hrozí mu väzenie a všetci sú presvedčení, že zaslúžene. Všetky dôkazy svedčia proti nemu. Ella milovanému Reedovi verí, no aj ju nahlodávajú pochybnosti. Naozaj neexistuje jediná stopa, ktorá by viedla k inej osobe ako k jej priateľovi? Ani Royalovci nie sú nedotknuteľní.
Súvisiaci obrázok
Chceš vedieť ako to dopadne, pojde Reed do vazenia alebo niekto iný? Čo vlastne urobil, že mu hrozí vazenie? Dočká sa rodina Royalových a Ella Happy Endu ? Zistíš to len v tom prípade, keď si to prečítaš.
Tí čo čítali tento diel, aký je váš názor? Ste spokojní akým smerom sa uberá kniha,alebo ste čakali niečo iné?

Komentáre