Papierová Princezná

Počula si už o Papierovej Princeznej?
Kniha Papierová princezná


Keď čítam knihy väčšinou sa o nich dozvedám s časopisov,alebo s reklám. O tej to knihe som sa dozvedela v reklame v rádiu, ako v audiokniha. Najskôr som počúvala, že o čom to je a napadlo ma, že je to reklama na nový film, nie na knihu. Zistila som, že je to kniha a hovorím si aj tak už nemám čo čítať a toto bude dobrá volba! A naozaj bola.
Prvý diel sa volá Papierová Princezná je to celosvetovo úspešná séria,ktorá má dokopy 5 dielov. Jej autorom sú Elle Kennedy a Jen Frederick, ktoré si dali pseudonym Erin Watt.Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt paper princess

O čom vlastne je?
Odohráva sa to v stredoškolskom prostredí (teenage), dusnou atmosférou, sprepracovanými postavami, napínavou zápletkou,prekvapívymi zratmi, ale i s erotickým nádychom (17+), radí sa medzi new adult.
Dám vám niekoľko dôvodov, prečo by ste jej mali dať šancu. Je to romantika bez klišé a obohratých pesničiek. Svet multimilionárov je plný nástrah, lákadiel a pascí. A ak máte chuť sa doň pozrieť, vychutnať si romantiku s príchuťou jemnej erotiky, pustite sa do nej.
Je to dychberúci príbeh medzi Ellou a Reedom, ktorý vás strhne a nepustí. Ella je mladá, sebaistá slečna, ktorá bojuje za seba a svojich blízkych,múdra, guráž jej rozhodne nechýba a skúste ju naštvať...
Reed je ten najarogantnejší z 5 sexy bratov, kápo na strednej škole, ktorí rieši problémy päsťami , a i presto si ho zamilujete.
Tí ktorí čítali knihu a jej pokračovania AFTER, si prídu rozhodne na svoje! Pretože sú velmi podobné čo sa týka štýlu písania a prostredia, kde sa dej odohráva. Tí ktorí nemali toto potešenie si prečítať knihu AFTER, rozhodne túto chybu napravte! Tento príbeh by sa dal prirovnať aj k filmu "Velmi nebezpečné známosti nové generace."
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt papierova princezna
S Ellou Harperovou sa život nemaznal.S prelietavou mamou sa sťahovala z miesta na miesto, zápasila s finančnými ťažkosťami, no verila, že jedného dňa sa z bahna dostane. Po matkinej smrti však ostala sama. Zarábala si pochybným spôsobom, nevhodným pre mladé dievča, vždy však s jediným cieľom: zmaturovať a dostať sa na vysokú školu.Zrazu jej cesty pretne Callum Royal, nechutne bohatý otec piatich synov a jej nový poručník. Sľúbi Elle štedrú odmenu za každý mesiac, ktorý v sídle Royalovcov do skončenia štúdia vydrží. Neplnoletá Ella vlastne nemá na výber, no má to jeden veľký háčik. Callumovi synovia ju z duše nenávidia. Najmä ten najstarší, no nepochybne najočarujúcejší Reed Royal je rozhodnutý poslať vypočítavú zlatokopku tam, odkiaľ prišla. Bohatstvo, luxus, intrigy. Nič z toho Ella doteraz nezažila, no ak má prežiť v zlatej klietke, musí stanoviť vlastné pravidlá. Súvisiaci obrázok

Komentáre