Božský Cizinec

Božský Cizinec, odolala by si?
Súvisiaci obrázok
Čo vás ako prvé napadlo pri týchto 2 slovách? Je to ďaľšia kniha, ktorú som prečítala. Je to druhý diel s trilógie. Prvý diel som síce nečítala,ale nebolo ani treba. Pretože na začiatku druhom diely, bolo vysvetlené všetko, čo bolo dôležité.
Prvý diel sa volá Božšký Bastard - Božský Cizinec a Božský Hráč.
Súvisiaci obrázok
Máš rád-a kombináciu sexu - drzosti- emócií? Neškatulkuj to hneď s 50 odtienmi, je to trochu o niečom inom.
Sara Dillonová, nadaná finančná asistentka, sa pri úteku od svojho neverného priateľa presťahuje do NY. Unavená niekoľkoročným stereotypom hľadá povyrazenie bez prílišných záväzkov. Keď v tanečnom klube stretne neodolateľného, ​​sexy Brita, nepočíta s tým, že by z toho bolo niečo viac než zábava na jednu noc. Ale spôsob a rýchlosť, ktorými prekračuje jej zákazy, ho čoskoro premení z nezáväzného flirtu v jedinečného Božského cudzinca.
Celé mesto vie o tom, že Max Stella je na ženské a strieda ich ako trenírky. Napriek tomu, že sa spolieha na svoj vzhľad businessmana, začne po stretnutí so Sarou - a po jej súhlase, aby vydal niekoľko jej divokých fotiek - premýšľať nad tým, či by jeho vášne mohli prerásť za hranice spálne.
Pre Sáru je len jediná vec desivejšia, než že by ich niekto chytil pri stretnutiach plných erotických zážitkov na verejnosti - že by sa jej Max mohol dostať príliš k telu - a to nie doslovne.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt passion we heart it
Kniha sa veľmi dobre a rýchle číta, pretože sa tam stále niečo deje. Je to žhavejšie, milostné hrátky sú tak lákavé že i vy sami by ste to chceli skúsiť v realnom živote. Nie je to práveže nejak vulgárne a čo je pre mňa velké plus že tam je písaný pohľad z oboch strán. Ver mi, táto kniha ťa chytí a stratíš pri nej i dych...

Komentáre