Avicii is dead!

Myslím si že tohto švédskeho DJ s menom " Avicii" nemusím predstavovať nikomu.Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt avicii

Minulý týždeň sa objavila vo všetkých sociálnych médiach, smutná správa že tento mladý DJ (28) zomrel.
Preto som sa rozhodla spraviť menší článok, ktorý by bol venovaný práve jemu.
Za ten krátky čas, čo bol Dj dosiahol velké úspechy.
Avicii produkoval tiež hudobné albumy. Prvý singel Seek Bromance, vydaný v roku 2010, sa dlho držal vysoko v rebríčkoch v niekoľkých krajinách. Hudbu vytváral v počítačovom programe FL Studio. Avicii získal dve ocenenia MTV a dve nominácie na Grammy, píše agentúra AP. Jeho najväčším hitom je Le7els, slávne sú tiež Wake Me Up!, The Day a You Make Me.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt avicii
Na hudobnej scéne sa pohyboval od roku 2006. V roku 2013 vydal debutový album True, ktorý obsahuje single Wake Me Up, Hey Brother, You Make Me, Addicted to You a Lay Me Down. O dva roky neskôr naň nadviazal nahrávkou Stories. Medzi jeho hity patrí napríklad aj singel Levels. Počas kariéry spolupracoval s hviezdami ako Madonna, Robbie Williams, David Guetta, Wyclef Jean či Nile Rodgers. Na konte má American Music Award, Billboard Music Award, dve MTV Europe Music Awards či dve nominácie na Grammy. Americký magazín Forbes ho v roku 2016 zaradil do zoznamu najsľubnejších mladých Európanov.Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt avicii
Jeho vlastné meno bolo Tim Bergling, narodil sa 8.9. 1989 v Štokholme.
Našli ho mŕtveho 20.4.2018 v Muscatu-Óman, kde trávil dovolenku.
Nezomrel cudzím zavinením a nedá sa to brať ani ako samovražda.Informovala o tom jeho manažérka. Jeho rodina priletela do Ománu pre telo, aby ho mohli pochovať vo Švédsku.
Sám Dj, kedy si priznal že svoju trému alebo stres zaháňal pitím alkoholu a dosť vo velkom množstve.
Keď si do toho pripočítame i jeho životný štýl, ktorý bol dosť rýchly a hlavne noční, tak to vlastne nie je ani tak velmi prekvapujúce.
.Súvisiaci obrázok
V roku 2014 mu vyoperovali žlčník a slepé črevo, kôli tomu aj zrušil koncerty. Jeho zdravotný stav bol v roku 2016 tak vážny, že ho museli hospitalizovať. Trpel akútnou pankreatídou, stavom, ktorý sa môže skončiť smrťou.
V prípade Aviciiho to práve spôsobovalo nadmerné pitie alkholu. Sám Avicii to komentoval takto :
"Začal som tvoriť v šestnástich, jazdiť po svete v osemnástich. Keď sa pozriem späť, hovorím si: 'Naozaj som to všetko urobil ja?' Bol to v určitom zmysle najlepší čas môjho života, ale za určitú cenu - veľa stresu a úzkosti," povedal v rozhovore s časopisom Billboard v roku 2016. Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt avicii last days
"Všetci sa vo svojich životoch a kariérach dostaneme do bodu, kedy porozumieme, na čom nám záleží najviac. Pre mňa je to tvorba hudby. To je to, prečo žijem, cítim, že som sa narodil, aby som to robil. Minulý rok som prestal hrať naživo a mnohí z vás si mysleli, že je koniec. Ale koniec hrania naživo nikdy neznamenal koniec Aviciiho alebo mojej hudby. Namiesto toho som sa vrátil na miesto, kde to všetko dávalo zmysel - do štúdia. Ďalšia etapa bude o mojej láske k tvorbe hudby pre vás. Je to začiatok niečoho nového," napísal dodatočne Avicii na svojej stránke ešte minulý rok.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt avicii tumblr gif
Ľudia,ktorí spolupracovali s Aviciim a videli aké je jeho životné tempo, tak predpovali že sa nedožije 30. Domnievali sa, že sa dostalen do "clubu 27" . Kamarát s ktorým spolupracoval Laidback Luke ohodnotil prácu Dja :
"Prvých pár rokov na turné môže mať veľký vplyv na život, zdravie a duševnú pohodu človeka. Dídžeji spia na turné v priemere štyri hodiny a v spojení s pitím, afterpárty, oslavovaním a všetkým, čo k tomu patrí, je jednoduché stratiť samého seba. Sme na turné prakticky každý deň," .
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt avicii tumblr gif
Možno málo kto vie, ale Avicii mal dlhodoby vzťah s holkou menom Emily. Tá napísala dojímavy odkaz pod ich prvú foto na insta, sú to slová zo songu ktorý mal Tim pre ňu zložiť :
No tak, zlato, nevzdávej to s námi. Vyber si mě a já ti ukážu lásku." To je text ze skladby, kterou Tim napsal přímo pro mě. Přála bych si, abych ji mohla žít. Za dva roky, co jsme byli spolu, byl on můj nejbližší důvěrník a přítel. Nedokážu se smířit s tím, že už nikdy neuvidím jeho tvář. Stále sbírám své myšlenky a děkuji vám za všechna laskavá slova a vzkazy," napsala Emily a jako poslední větu připsala text Aviciiho nejslavnější písně Wake Me Up. "Vzbuď mě, až bude po všem, protože nechci, aby to bylo skutečné."
To že ju Avicii skutočne miloval si môžte pozrieť aj v tej to massega :https://www.instagram.com/p/BhztYcDgXRs/?utm_source=ig_embed
A pár songov, ktorý bol ten vás top ? Pre mňa je to práve Wake Me Up

Komentáre