Burning Man - Outfits

Síce je už po lete a aj to riadne cítime, tak to nemení nič na veci, žeby sme sa pokochali zaujímavými outfitmi s festivalu Burning Man.
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt burning man festival


Každoročne sa zhromažďuje na Nevadskej Black Rock Desert okolo 70 000 ľudí kvôli najšialenejšiemu festivalu Burning Man. Tohtoročný festival začal 27. augusta a končí 4. septembra a ja som ta brúzdala po nete a našla som tie najšialenejšie, najkrajšie alebo najpodivnejšie outfity, ktoré sme objavila.
Súvisiaci obrázokVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt burning man outfitsVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt burning man outfitsVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt burning man outfitsVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt burning man outfitsVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt burning man outfitsVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt burning man 2017Súvisiaci obrázokSúvisiaci obrázokVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt burning man 2017Súvisiaci obrázokVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt burning man 2017 outfitsSúvisiaci obrázokVýsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt burning man 2017Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt burning man 2017Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt burning man 2017Súvisiaci obrázokSúvisiaci obrázok

Privítala by si podobný festival aj u nás?
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt burning man festival

Komentáre