Teen Wolf

Nie je to film, ale je to seriál ktorý milujem !!!


O čo bude dnes reč ? Reč bude o seriáli menom TEEN WOLF ! Kto z vás pozná ten to seriál a je tiež jeho fanom ako ja ?
A ak sú tu náhodou, takí čo nevedia o čom je reč tu je v skratke napísané :
Originální název: Teen Wolf
Český název: Vlčí Mládě
Žánr: komedie, drama, horor, fantasy, mystery, romantický
Předloha: Stejnojmenný film z roku 1985
Rok: 2011 - ....
Výkonný producent: Jeff Davis
Premiéra: 5. června 2011
Délka epizody: cca 40 minut
Země: USA
Stanice: MTV
Cast: Tyler Posey, Crystal Reed, Dylan O´Brien, Tyler Hoechlin, Holland Roden, Colton Haynes, Daniel Sharman, Gage Golightly, Sinqua Walls, Linden Ashby, JR Bourne, Ian Bohen, Seth Gilliam a další...
Přehled:
Teen Wolf americký televizní seriál, který v současné době vysílá MTV. Je založen podle stejnojmenného filmu z roku 1985. Seriál měl premiéru 5. června 2011. Seriál je zaměřen na studenta střední školy, ne moc populárního Scotta McCalla (Tyler Posey), který je pokousán vlkodlakem v lese, při pátrání po těle mrtvé dívky. Scott se snaží vést normální život a utajit, že je vlkodlakem s výjimkou svého nejlepšího kamaráda Stilese Stilinskiho (Dylan O'Brien), který mu pomáhá se změnami v jeho životě a těle, společně s tajemným vlkodlakem Derekem Halem (Tyler Hoechlin) a jeho láskou Allison Argent (Crystal Reed), jejíž otec je lovec vlkodlaků.
Děj:
Série se točí kolem studenta střední školy, ne moc populárního Scotta McCalla, hráče lakrosu na Beacon Hillské střední. Jeho život se drasticky změní, když je jedné noci pokousán vlkodlakem v lese, které jej činí vlkodlakem. S pomocí svého nejlepšího kamaráda, Stilese, jeho lásky, Allison, a tajemného vlkodlaka Dereka, je nucen naučit se ovládat svou nově nabytou identitu uprostřed mnoha nebezpečí v součastnosti se svým dospívajícím životem. Musí udržet jeho milostný vztah v tajnosti a tajemství, jež sdílí s každou osobou kolem něj.
K tomu to seriálu som prišla ako slepý k husliam. Pýtate sa že čo to znamená ? Všade som čítala a počúvala ako je Teen Wolf výborný a návykový seriál s kopec sexi hercami. Tak som si jedného večera povedala, že si to teda musím pustiť. TO SOM NEMALA ROBIŤ! Do teraz som na tom "závislá" a úplne som sa do toho seriálu zamilovala! Nevinný V seriáli vážne je kopec sexi hercov, akcie,lásky,vtipnosť tiež nechýba a samozrejme mystérioznosť. Tí čo milujete vlky-vlkolakov a podobné stvorenia (upírov tam nehladajte), tak sa vám určite bude ten to seriál páčiť.
Moja najoblúbnejšia postava je Stiles (Dylan O´Brien), jeho sarkazmus-irónia-vtipnosť-nemotornosť a niektoré tie veci, čo tam prežíva mi velmi pripomínajú mňa. (až nato že nie som taká cute ako on) V 3 sérii som si ho zamilovala ešte viac, do vtedy vždy hral "vtipálka" , ale v 3 sérii bol posadnutý zlým démonom a jeho dark side bola neskutočná !!! Velmi dobre to zahral !
Ten to cast bol podstate o 1-3 sérii, potom sa to trochu zredukovalo ...
Seriál začal nevinne, uhryznutím teenagera na strednej vlkolakom s ktorého sa postupom času stal sebavedomý mladý muž (neskôr Alpha), momentálne som na 5 sérii a poviem vám to je mazec ! Neskutočne pritvrdili a niekedy mi je aj zle sa nato pozerať, že čo sa tam deje.
O 6 sérii sa hovorí, že bude viac drsnejšia-tmavšia, ale zároveň sa môžme tešiť na viac romantiky, vrátia sa niektoré postavy z minulých sérii, na nové postavy. 6 séria bude najmä o sile priateľstva a ako bonus jedna časť nebude trvať 40 min ako do teraz ale 60 min. !
Ak vás to stále neláka pozrieť si to, tak použijem menšie lákadlo
A tu je malá ukážka 6 série :
A niečo na zasmiatie

Komentáre