Dylan O´Brien

Kto pozná herca menom Dylan O´Brien ?Ak poznáte, tak sa môžte tešiť na článok o ňom a ak nepoznáte, tak spoznáteMrkající
Narodil sa 26. augusta 1991 v New Yorku do rodiny, ktorá mala blízko k filmu. Matka Lisa O'Brienová, rodená Rhodesovej boła za mlada herečka, viedla hereckú školu, otec Patrick O'Brien pracoval ako filmový kameraman. Dylanov otec Patrick je pôvodom Ír, matka Lisa po svojej matke Talianka a po svojom otcovi napoly Angličanka a Španielka.
Má jednu sestru menom Julia O'Brien. Ranné detstvo prežil v Springfielde v New Jersey, v 12 rokoch ale sa s rodinou presťahoval do Hermosa Beach - Kalifornii. Chodil na strednu školu Mira Costa v susednom Manhattan Beach po jej dokončení v roku 2009, sa zamýšľal prejsť na štúdiom filmárskej školy na syrakúzsku univerzitu v štáte New York (ako jeho otec), kde dostal štipendium pre športové prenosy.
Už okolo svojich 14 rokov, od roku 2006 začal na YouTube publikovať svoje vlastné videá a získal si pomerne Široký okruh fanúšikov. Neskôr bol prizvaný k účinkovaniu v serii webových videí pri ich natáčaní sa stretol s hercom, which ho predstavil manažérovi. Boło mu vtedy 17 písm. Miesto odchodu na univerzitu na východnom pobreží Spojených štátov Teda zostal v Santa Monike, asi rok chodil na tunajšu vysokú školu Santa Monica City College pri tom aj na herecké konkurzy.
V rozhovore pre Teen Televízia O'Brien uviedol, že významnú súčasť jeho života tvorí hudba. Od detstva hral na klavír na gitaru, najmä na bicie. Počas svojich stredoškolských rokov, vo februári 2009 spoluzakladal hudobnú skupinu Pomalé Deti pri hre, v Niz pôsobil ako bubeník spevák. Po odchode zo strednej školy, čo sa stal televíznou hviezdou v seriáli Vlčí mláďa, však účinkovanie v kapele prerušil. Uviedol, že aj v prestávkach medzi nakrúcaním seriálu Casto jamovali polu s hereckým kolegom Tylerom Poseym, tiež hudobníkom.
Najväčší úspech zožal asi v seriáli Vlčí mláďa, kde si zahral najlepšieho streleného kamaráta hlavnej postavy.
Dylan O'Brien Rolu Thomasa málom nezískal. Režisér Wes ples tvrdil, že je Dylanov účes príliš "MTV". Ked mu bola poslaná Dylanova fotka, na ktorej nemal nagélované vlasy, zmenil názor na Dylana a obsadil ho.
Mal nato 4 dni, aby si prečítal knižnú predlohu k filmu Labyrint.
Najobľúbenejšie scéna Hercov Dylana O 'Brien, predstaviteľa Thomasa, boła tá, v ktorej sa wrestlingovým spôsobom bije s Gallym (Will Poulter). Po snímku The First Time (2012) začala Britt Robertson chodiť s Dylanom, ktorý si zahral hlavnú rolu.
2017The Maze Runner: The Death Cure
2016Deepwater Horizon
2015Labyrint: Zhorenisko
2014Labyrint: Útek
2013Stážisti
2012The First Time
2011High Road
Charlie Brown: Blockhead's Revenge
New Girl (TV seriál)
Sacks West
Teen Wolf (TV seriál)

TV pořady

20142014 MTV Movie Awards (TV pořad)
2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2014 MTV Video Music Awards: Red Carpet (TV pořad)
2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
86th Annual Academy Awards, The (TV pořad)
2011MTV Video Music Awards 2011 (TV pořad)

Komentáre