Novinky/Books

Kto z vás miluje knihy ??? Hm asi vás bude veľa, priznám sa že kedy si som knihy nečítala. Teraz keď mám možnosť a peniaze určite si niečo kúpim. Ak neviete čo je teraz in a čo sa najviac číta tu je pár tipov.


Arkádia 1 - Precitnutie
Meyer Kai: Arkádia 1 - Precitnutie
O knihe: Alcantarovci a Carnevareovci - dve znepriatelené rodiny, dva mafiánske klany bojujúce proti sebe po celé generácie. Rosa Alcantarová prilieta z New Yorku na Sicíliu k svojej talianskej rodine, aby tam začala nový život. V lietadle sa zoznamuje s Alessandrom Carnevarem, ktorý má podobný osud. Jeho chladný pôvab a živočíšnosť Rosu fascinujú a zároveň znepokojujú. Rosa sa učí akceptovať nové pravidlá hry, nemilosrdné zákony sicílskej mafie, ku ktorej jej rodina patrí. Dozvedá sa šokujúcu pravdu nielen o Alessandrovi, ale aj o sebe samej a o ďalších sicílskych klanoch. Neuveriteľné informácie o arkádskych dynastiách, ktoré majú svoj počiatok v starých antických bájach. Prekoná zakázaná láska storočia trvajúcu nenávisť? Prvý diel strhujúcej fantasy trilógie.
Odviaž sa! - Môj bláznivý zápisník
Smith Keri: Odviaž sa! - Môj bláznivý zápisník
O knihe: Vezmi tento špeciálny zápisník do ruky a BUDE TO FAKT HUSTÉ! Upozornenie! Keď sa začítaš do tohto zápisníka, možno sa zašpiníš farbou alebo niečím iným. Možno zmokneš. Možno urobíš rozhodnutia, o ktorých v podstate pochybuješ. Možno ti bude ľúto za perfektným stavom zápisníka, v akom si ho získal. Možno si všade začneš všímať tvorivú deštrukciu. A možno začneš žiť o čosi bezstarostnejšie. Odviaž sa! Môj bláznivý zápisník je svetový hit pre mladých, ktorí si zdieľajú videá a fotky súvisiace s touto jedinečnou knihou. "Úžasná kniha a najväčšia zábava za posledné roky," rozplývajú sa na Amazone tínedžeri. "Milujem ten zápisník, je to sranda!"
Fanúšička
Rowell Rainbow: Fanúšička
O knihe: Cath je fanúšička seriálového hrdinu Simona Snowa. Jasné, celý svet zbožňuje Simona Snowa... Ale Cath je fanúšičkou celý svoj život a je v tom fakt dobrá. So sestrou dvojčaťom Wren sa ešte ako deti ukryli v Simonovom svete a pomohlo im to zvládnuť matkin odchod. Čítanie. Druhé čítanie. Vypisovanie na fanúšikovské fóra, písanie fanfiction, prezliekanie sa za postavy na každú filmovú premiéru. Cathina sestra už z fandomu vyrástla, ale Cath to nedokáže. Ani nechce. Obe sestry majú osemnásť a idú na výšku. Wren nečakane vyhlási, že nechce v internáte bývať s Cath, aby bola nezávislejšia. Dvojčatá sa rozdelia a Cath je vydaná napospas namosúrenej spolubývajúcej a jej očarujúcemu frajerovi. Jej profesorka si myslí, že fanfiction je koniec civilizácie, a pekný spolužiak sa chce rozprávať iba o slovách... Popri tom všetkom sa Cath ustavične bojí o milujúceho, no zraniteľného otca, ktorý ešte nikdy nezostal sám. Otázka znie: Zvládne to Cath? Dokáže to, aj keď ju Wren nebude držať za ruku? Je pripravená žiť vlastný život? A chce vôbec vykročiť vpred, ak to znamená, že musí opustiť Simona Snowa?
Girl Online
: Girl Online
O knihe: This is the incredible debut novel from YouTube phenomenon Zoe Sugg, aka Zoella. I have this dream that, secretly, all teenage girls feel exactly like me. And maybe one day, when we realize that we all feel the same, we can all stop pretending we're something we're not...But until that day, I'm going to keep it real on this blog and keep it unreal in real life. Penny has a secret. Under the alias Girl Online, Penny blogs her hidden feelings about friendship, boys, high school drama, her crazy family, and the panic attacks that have begun to take over her life. When things go from bad to worse, her family whisks her away to New York, where she meets Noah, a gorgeous, guitar-strumming American. Suddenly Penny is falling in love - and capturing every moment of it on her blog. But Noah has a secret, too, one that threatens to ruin Penny's cover - and her closest friendship - forever.
The Duff
Keplinger Kody: The Duff
O knihe: Seventeen-year-old Bianca Piper is smart, cynical, loyal - and well aware that she's not the hot one in her group of friends. But when high-school jock and all round moron Wesley Rush tells her she's a DUFF - a Designated, Ugly Fat Friend - Bianca does not the see funny side. She may not be a beauty but she'd never stoop so low as to go anywhere near the likes of Wesley ...Or would she? Bianca is about to find out that attraction defies looks and that sometimes your sworn enemies can become your best friends ...With a wry and tell-it-like-it-is voice, The Duff is a witty and poignant story of a teenager struggling with the rules of high school attraction, along with the breaking down of her relationships with family and friends. It is a novel about what it means to be sexy, in a world where we feel we have to be perfect! A Hamilton High School story from Kody Keplinger.
The Pointless Book
Deyes Alfie: The Pointless Book
O knihe: Bake a cake in a mug; take part in a people-watching challenge; create a time capsule; diarise a week of your life and learn to make origami. Fully illustrated and packed with a host of games, activities and pranks, Alfie invites you to join his onli ne following as he challenges you to complete your journal of pointlessness and do virtually nothing with pride.
After 1: Polibek
Todd Anna: After 1: Polibek
O knihe: Tessa má všechno - žije v láskyplném prostředí, má chápající rodiče a taky kluka snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát potkat. Tessin snový svět ale náhle změní jediné setkání. Hardin je pořádně drzý kluk, s nepřeslechnutelným, nafoukaným britským akcentem, nezapomenutelným rozcuchem, tetováním a piercingem ve rtu. Tessa si nemůže pomoct - Hardin je zkrátka jiný než ostatní... A to po všech stránkách - dovede být i pěkně krutý. Neměla by ho spíš nenávidět? Neměla by jím Tessa pohrdat? Jak to, že se od něj nemůže odpoutat? Nedokáže to - i přes všechny jeho chyby a prohřešky. Intenzivní vášnivou blízkost střídají neustálá Hardinova zmizení. Může takhle vůbec vypadat láska? Tessa sama nevěří, že by takový vztah mohl fungovat. Ale jde odolat jeho polibku?
Kam zmizla
Formanová Gayle: Kam zmizla
O knihe: Pokračovanie sfilmovaného bestsellera Zostaň so mnou. Od tragickej nehody prešli tri roky, Mia náhle zmizla z Adamovho života a obaja žijú na opačných koncoch krajiny. Dá sa však vrátiť stratený čas a odpustiť nesplnené sľuby?

Komentáre