Drag Me Down Klip

Všadsa šíria reči o tom ako sa 1D rozpadajú, ale zlá správa pre haterov. 1D nekončia, len si berú ročnú pauzu.


Myslím si že zaslúžene, za 5 rokov dokázali a stihli toho dosť ! Vydali 5 albumov, počas tour, 2 filmy, 4 voňavky, natočili klipy-reklamy, poskytli nespočetne vela krát interviu, zúčastnili sa rôznych akcií samozrejme aj charitatívnych. Takže ja im to doprajem, chalani sa budú venovať svojím projektom a potom sa vrátia v plnej sile s novými nápadmi. Samotní chalani napísali, že sa nemáme čoho báť, že sa vrátia a možno aj s novými songami.
Na TT sa tredovalo, že chalani fungujú bez Zayna už 5 mesiacov a pozrite zvládli to, takže si myslím že nemusíte panikáriť.
Veď predsta podpísali zmluvu do roku 2019. Ale bez sú dávno za vodou, pretože každý z nich by mal mať na svojom účte cca 37 000 000 mil. libier !!!
Zayn predáva dom v ktorom býval s Perrie za 4.2 mil. libier.
Btw. čo hovoríte na klip Drag Me Down ??? Mne sa páči, ale až do konca som čakala niečo vtipné (veď poznáte chalanov) a nič sa nestalo, tak som usúdila že chalani už dospeli-vyzreli. Klip trvá 3:12 min. ako každý iný, ale mne prišiel ako keby sa naťahoval-silil (chápete čo chcem povedať ? ) text sa opakuje podstate už od polovice ... Neviem, proste mi to tak prišlo. Bohužial sa nepodarilo urobiť na VEVO rekord, ale nevadí do teraz si klip pozrelo vyše 25 000 000 ľudí.


Foto s klipu :

Zoznam čo chalanov, ešte čaká :
Julian Bunetta (songwriter) pre rozhovor Entertainment Weekly o piatom albume:
"Viem, že si berú zaslúženú -prestávku-. Urobili niečo, čo iné skupiny nikdy neurobili - päť albumov, štyri turné a filmy za 5 rokov. Je to pekne veľa a neuveriteľné. Môžu si zobrať ročnú prestávku a bude im to chýbať. Môžu si zobrať ročnú prestávku a môžu povedať, veď viete, -potrebujeme ďalší rok prestávky-.
Myslím si, že je pre nich dôležité mať vzťah, ktorý nie je napätý len pre to, že sú stále preč.
Je pre nich dôležité robiť čo chcú ako samostatní muži a nie urobiť demokratické rozhodnutie pre raz.
Myslím si, že je pre nich dôležité robiť čo ich srdcia chcú. Možno ich srdcia budú chcieť ísť späť spolu. Dúfam. Sú to stále tí istí chalani. Majú stále rovnaký postoj/ vzťah. Nie je to ako, že je to horšie alebo lepšie. Sú to tí istí chalani ale jeden chýba. Mení to iba dynamiku bez ohľadu. Sú iní ako iné tradičné boybandy. Zažívame srandu. Žiadne pravidlá. Ak mám byť úprimný, na tomto albume vidím 6 piesní ako singel. "Bude tam song o stratení niekoho, ale nie je to Zayn."
"Je tam tiež song o tom, že je skupina na roztrasenej zemi a nevie aká bude ich budúcnosť."
"Je tam tiež song, ktorý je viac sexuálne nabitý."
Harryho odfotili s neznámou blondínou Chicagu (myslím), mne sa tak trochu podobá na Perrie (ale neviem, kto to je). Ale podľa mňa je to staršia foto, lebo Harryho ruky mi prídu moc tenké, a predsa už má ako tak nejaký biceps...
S fans :
Pre potešenie :

Komentáre