Znamenia

Dnes tu mám pre vás zaujímavú tému. ZNAMENIA, každé svoje znamenie má niečo iné, niečo zaujímavé ... Riadite sa niekedy podľa svojho znamenia ? Mám tu pre vás pripravený článok o tom, kde by sme podľa znamenia mali žiť, ako sa starať o svoj zovňajšok a dočítate sa, ktoré znamenie je najkrajšie ... Neviem ako na vás, ale mne to celkom vychýdzalo. Ja som blíženec Mrkající

Kde by ste podľa znamenia mali žiť

Baran

Spontánni ľudia, ktorí dokážu meniť svoje rozhodnutia v priebehu minúty. I preto radi cestujú a mali by bývať niekde v blízkosti letísk alebo vlakových či autobusových staníc, aby mohli svoje sny ľahko zrealizovať. Všeobecne preferujú teplejšie, nie však príliš horúce počasie. Majú radi dobrú zábavu a z toho dôvodu sú im blízke južanské európske krajiny. I keď sú totiž v zahraničí, nechcú to mať ďaleko na svoju rodnú hrudu.

Býk

Veľmi dôležitá je pre nich rodina. Čiže ak by sa mali sťahovať, iba ak by s nimi šli aj ich blízki. Obľubujú pláže, vzrušenie a dobrú zábavu. Nemajú radi chladné obdobie a sú nepriateľmi snehu. Zároveň milujú byť v centre pozornosti a zažívať každý deň malé dobrodružstvá. Stereotyp nie je nič pre nich. Ideálnym miestom pre Býkov je napríklad Los Angeles alebo Las Vegas.

Blíženci

Charakteristickým znamením pre Blížencov je fakt, že si nájdu domov kdekoľvek na svete. Nikde dlho neobsedia a potrebujú stále niečo skúmať. Z toho dôvodu sú pre nich vhodné multikulturálne mestá, ktoré im ponúkajú rozmanité možnosti. Objavujú tak celý svet v jednom. Veľmi blízky je im Londýn a New York. Stále potrebujú mať mnoho alternatív, či na využitie voľného času alebo na prácu. Zároveň sú veľmi uvedomelí a potrebujú mať pestrý kultúrny život, aby mohli stále napredovať.

Rak

Patria medzi romantické typy, no zároveň si za každú cenu chcú udržať svoju individualitu. Neradi kráčajú s davom a neustále majú potrebu odlišovať sa. Toto všetko im dokážu ponúknuť mestá ako Rím alebo Paríž. Taktiež sú silne tradične založení. V príliš moderných lokalitách, ako je napríklad Tokio, by sa necítili dobre. Ruch veľkomesta radi striedajú s jeho pokojnejšími časťami, preto radi bývajú na predmestiach a v blízkosti parkov, kde si môžu oddýchnuť.

Lev

História a príjemné letné počasie. To sú tie hlavné priority, ktoré pre svoj život hľadajú ľudia narodení v znamení Leva. Keďže však patria k živším typom, potrebujú mať okolo seba neustále nejaké zaujímavé dobrodružstvá. Veľmi dobre sa cítia v mestách ako Barcelona, Florencia alebo Lisabon. Rovnako však milujú country a kovbojský štýl života. Dobre sa budú kvôli tomu cítiť aj na americkom vidieku.

Panna

Majú radi v živote určitú harmóniu. Neradi sa prispôsobujú veľkým zmenám a vedia si predstaviť aj život na pokojnom vidieku. Uprednostňujú určitú schematickosť a disciplínu. Práve vďaka tomu sa im hodí život v Nemecku, Rakúsku alebo Švajčiarsku. Dobre zabehnuté systémy, pri ktorých sa môžu sústrediť len na vlastné potreby.

Váhy

Potrebujú predovšetkým uspokojiť svoju umeleckú dušu. I preto uprednostňujú mestá s určitým charakterom, v ktorých sa cítia ako doma. Veľkomestá s kozmopolitným spôsobom života nie sú nič pre nich. Radšej ako príjemné počasie uprednostňujú krásnu atmosféru. Výborne sa budú cítiť v starších anglických mestách alebo Benátkach.

Škorpión

Dobrou správou je, že týmto ľuďom vôbec nezáleží na tom, v ktorej krajine sa ocitnú. To podstatné pre nich je, aby ste ich ochránili od mestského života. Milujú vidiek so všetkými jeho výhodami i nevýhodami. Keď si dokonca môžu vybrať, najradšej by žili v osamelých usadlostiach. Páči sa im totiž pocit intimity a súkromia, ktorý im dokážu poskytnúť.

Strelec

Taktiež patria k tým ľuďom, ktorí musia byť neustále v pohybe. Ibaže oni neuprednostňujú mestský ruch, ale aktívnu turistiku. Ideálne prostredie preto nájdu kdekoľvek v horskej lokalite. Môžu to byť aj severské štáty, kde majú nespočetne veľa možností na pestovanie ich záľuby. Majú taktiež radi zimu a pre svoj život potrebujú mať veľa možností pre športové aktivity.

Kozorožec

Potrebujú vhodne skĺbiť eleganciu a umenie. Neustále hľadajú možnosti pre nejaké intelektuálne činnosti a neradi sú rušení príliš okázalými večierkami. Obľubujú mestá ako Seattle alebo Viedeň. Nájdu tam totiž všetky alternatívy pre kultúrne vyžitie a zároveň sa stále budú cítiť tak trochu v centre pozornosti.

Vodnár

Títo ľudia obľubujú samotu. Potrebujú sa nechať unášať prúdom svojich myšlienok a neradi sú pritom rušení. Veľké mestá ich ničia a bránia im v rozlete. Skvelé miesto pre život nájdu Vodnári blízko divočiny. Druhou stránkou ľudí z tohto znamenia je, že milujú všetko moderné a najmä technologické novinky. V tomto prípade im vyhovuje život v ázijských veľkomestách, ktoré im ponúknu aj veľa podnetov v tomto smere.

Ryby

Nech budú bývať kdekoľvek na svete, vždy potrebujú žiť blízko k vode. Či to bude more alebo malá riečka, dodáva im to veľkú dávku upokojenia a zároveň tam získavajú aj priestor pre seba. Proti životu v mestách nič nemajú, no radšej uprednostnia pokojnejšie lokality. Skvelými štátmi pre ich život sú Fínsko alebo Nórsko.

Ako sa starať o svoju vizáš podľa znamenia

Baran

Patria medzi výrazné osobnosti, ktoré však netreba zbytočne zaťažovať výrazným mejkapom. Ony totiž dokážu vyniknúť aj samé. Pri líčení je vhodné zamerať sa skôr na pery. Vtedy si môžu dopriať aj trošku intenzívnejší odtieň. Pokožku majú väčšinou bezproblémovú. Treba im dodať iba dostatok hydratácie, aby ju udržali v tak dobrej kondícii.

Býk

Zvýšenú starostlivosť by mali venovať oblasti krku. Na ňom im najskôr vidieť starnutie. Dajte si preto záležať najmä na výživných maskách, ktoré by ste mali skombinovať aj s posilňujúcimi cvikmi a masážou. V líčení uprednostňujú eleganciu. Majú radi dokonalosť a precíznosť, no nikdy nepodliehajú trendom. Zameriavajú sa skôr na zvýraznenie svojich predností. Obľubujú jasnejšie očné tiene, ktoré im zvýraznia oči.

Blíženci

V líčení obľubujú kontrasty. Pokojne skombinujú aj dva výraznejšie odtiene. Milujú fialovú a žltú. Radi sa pohrajú so zaujímavou kombináciou farieb na perách a očných tieňoch. Patria k tým znamenia, ktoré sa neboja experimentovať. V starostlivosti o svoj zovňajšok upriamujú pozornosť na ruky, čo robia nepochybne správne. Keďže ide o pracovité znamenie, ich pokožka je o to viac namáhaná a potrebujú jej to oplatiť kvalitnými krémami.

Rak

Malý problém môžu mať s rýchlejším starnutím pokožky. Ten je spôsobený častým opaľovaním sa. Slnko je pre nich veľmi významnou súčasťou života a nedokážu sa ho nabažiť. To im však prináša i takéto kožné komplikácie, takže zamerať by sa mali na prírodnú revitalizáciu. Pri úprave svojho zovňajšku uprednostňujú pastelové odtiene. I takto rady zdôrazňujú hnedú pokožku. Zaujme ich aj jemná ružová a občas sa pohrajú aj s perleťovou bielou.

Lev

Obľubujú za každých okolností zdôrazniť svoje pozitívne naladenie. Používajú na to rôzne veselé tóny pri líčení. Vyblázniť by sa mali najmä na perách a tam by nemali mať strach byť odvážne. Oči im následne stačí skrášliť si precíznou linkou. Z iných odtieňov im pasuje oranžová a zlatá. Problematické zvyknú byť len vlasy. Niekedy sú až priveľmi jemné a nutné je im pomôcť aj vyváženou stravou. Taktiež si nechajte poradiť tie správne účesy, ktoré vám s týmto problémom pomôžu.

Panna

Ich problémom je práve kvalita pleti. Dlho sa trápia s akné a musia sa zamerať na jej dôkladné čistenie. Vyberať by mali radšej šetrné produkty ako napríklad micelárna voda, ktorá pokožku zároveň priveľmi nedráždi. V líčení milujú uprednostňovať všetko jagavé. Milujú trblietajúce sa očné tiene a v zásobe majú vždy niekoľko leskov na pery.

Váhy

Preferujú kreativitu. Len s veľkou dávkou nevôle zostávajú verné rovnakým kombináciám. V líčení rady experimentujú a neboja sa siahnuť ani po odtieňoch, ktoré zostávajú u iných znamení nepovšimnuté. Obľubujú olivovo zelenú, striebornú, ale aj výraznejšiu modrú. Môže ich trápiť suchá pleť. Je veľmi dôležité nezabúdať na pitný režim a používanie kvalitných krémov.

Škorpión

Mimoriadne im pasujú zemité tóny. Všetky odtiene hnedej, ktoré môžu skombinovať aj s kúskom zlatej, sú tou pravou voľbou. Ochotne si radšej odpustia pestré farby ako ružová, červená alebo fialová. Uprednostňujú radšej striedmosť a decentnosť. Opatrné musia byť na pokožku okolo očí. Majú ju obzvlášť jemnú a skoro sa tam môžu ukázať vrásky.

Strelec

Ich problémom je, že mávajú krehké nechty. Na to však funguje veľmi jednoduchý trik. Stačí, ak si ich prestanete strihať a budete si ich skracovať pilníkovaním. Nakoniec si do nich ešte vmasírujte olivový olej. Z farieb sa utiekajú k intenzívnym odtieňom. Dobre im pasujú aj krikľavé štýly, nemusia sa báť experimentovať. Ideálnou voľbou je škoricová alebo ružová.

Kozorožec

Tieto ženy rady provokujú a za každých okolností chcú vyzerať sexy. Veľmi intenzívne im v tom pomáha aj dymové líčenie. Pre dramatickejšie líčenie často používajú tmavšie odtiene. Vtedy je nutné kombinovať ich už len s jemným rúžom na pery. V starostlivosti o zovňajšok ich trápi mastná pleť. Netreba zanedbávať kozmetické čistenie a zmenu stravy, všetko sa potom napraví.

Vodnár

Charakteristické sú výraznými črtami tváre. Vďaka tomu sa môžu spoľahnúť na to, že budú vyzerať skvele i s minimom líčidiel. Práve im sa kvôli tomu hodí obľúbený nude štýl. Pleť našťastie nemajú problematickú. Niekedy môžu nastať komplikácie s vlasmi, ktoré bývajú nepoddajné. Dôležité je používať správne balzamy a kondicionéry, ktoré ich vhodne zmäkčia a urobia upraviteľnejšie.

Ryby

Najviac práce im dá pokožka nôh. Pedikúra by mala byť ich verným priateľom a nemali by na ňu zabudnúť ani jeden mesiac. Pomáhajú aj masáže vonnými olejmi a zábaly z ponožiek a hutného krému. Ich štýl líčenia by sa dal charakterizovať ako hravý a dievčenský. Nehľadajú nič náročné, chcú zaujať svojou krásou. Vyberajte prírodné a zemité odtiene.

Kto je najkrajší podľa znamenia

Baran


Majú zväčša nízke postavy, výrazné plné pery a peknú pokožku. Ich úsmev je očarujúci. Jediné čo, môže pri pohlade na nich kaziť dojem sú zuby. Málo sa totiž o ne starajú a k zubárovi idú na poslednú chvílu. Hlavne muži z tohto znamenia majú tiež problém s nadváhou. V oblasti brucha dokážu veľmi priberať, čo vyznieva až komicky, keďže sú viac širokí ako vysokí. Napriek tomuto sú však pre ženy nesmierne príťažliví, pretože viac ako fyzickou krásou oplývajú šarmom a ten je dôležitý než vizáž. Ženy, keď sa upravia, pôsobia priam magicky. V domácnosti sú však sivé myšky, ktoré sa neraz celý ďeň ani nevyzlečú z pyžama.

Býk


Vysokí, štíhli a svalnatí. Takto vyzerá väčšina mužov zo znamenia Býka. Načo môžu byť títo ľudia hrdí, tak to sú zuby - iba máloktorý Býk vôbec tuší, ako znie zvuk zubnej vŕtačky. Ich nevýhodou je ich plešatosť a najmä chlpatosť na tele. Ženské pokolenie , naopak nemá s nadmerným ochlpením takmer vôbec nemá. Ľudia z tohto znamenia majú aj výrazné riasy, čo velmi prehlbuje ich pohľad. Typickým znakom Býkov je tiež jamka v líci, výrazné lícne kosti a nízke čelo.

Blíženci


Keď sa im pozriete na prsty, všimnete si, že ich majú krivé. Ale veľmi, veľmi krivé. Naopak nohy majú krásne štíhle. Dokonca ženy z tohto znamenia, aj keď priberú , dolné končatiny im zostanú priam "modelkovské" . Problémovou partiou sú u nich plecia, ktoré majú široké a môžu tak pôsobiť mohutne. Zubný chrup majú väčšinou mierne vystrčený. Krása a hustota ich vlasov však všetky nedostatky prekryje.

Rak


Výrazné až vystúpené oči. Tým je charakteristické hlavné ženské pokolenie z tohto znamenia. Čo ich trápi ešte viac, je nečistá, vyhádzaná pokožka. A to nielen na tvári, ale aj po tele. Tá im dáva zabrať najviac. Keď sa však zdravo stravujú a nejedia dráždivé jedlá, vtedy sa stav pokožky znormalizuje. Ich veľkou prednosťou sú nechty a vlasy, ktoré majú pevné a zdravé. Čo ich ešte máličko rozčuluje, sú materské znamienka. Azda 90% rakov má aspoň jedno znamienko na mieste, ktoré ho veľmi hnevá.

Lev


Bohatá hriva, silné a zdravé zuby, veľé oči... Presne ako lev. Sú to krásni ľudia, z ktorých srší sexepíl. Priťahujú pohľady všetkých. Sú veľmi nešťastní, ak sa im vyhodí vyrážka, či priberú čo i len deko. Ich nevýhodou je, že dlho čakajú kým s tým to niečo urobia, pretože sú leniví. Doma sú najradšej v roztrhaných teplákoch a tričku. Ženy navyše bez make-upu a neučesané ! Muži dokonca vedia zanedbať aj základnú hygienu. Nikdy by ste to na nich nepovedali, pretože v spoločnosti sú vždy nahodení tip-top s nenájdete na nich chybičku

Váhy


Najkrajšou časťou ich tela sú oči a ústa. Majú ich tak nádherne krojené, až sa zdá, že to ani nemôže byť dielo prírody, ale skôr šikovného chirurga. Títo ľudia sú väčšinou tmavovlasí až čiernovlasí. Aj farba ich očí je ako uhoľ. Nájde sa však aj zopár jedincov, ktorí sa pýšia hrdzavými vlasmi, jemnou, hladkou pokožkou a modrozelenými očami. Najviac modeliek sa narodilo práve v tom to znamení. Čo im na sebe prekáža, sú uši a prsia u žien a s "škriatkovské" líca u mužov.

Škorpión

Dávajú si na sebe maximálne záležať. Osoby z tohto znamenia sú ochotné investovať do svojej krásy majland. Najradšej by sa dali celý prerobiť. A keď na to nemajú, zavrú sa do fitka a makajú na sebe. Ich strava je zdravá. Striktne dodržiavajú aj pitný režim. Iba málokedy priberajú do brucha. Ich problémovou partiou sú nohy a boky. Môžete si u nich všimnúť výraznejší nos - až orlí nos... a zvýšené ochlpenie, ktoré si však starostlivo depilujú , čiže zahliadnúť ho môžu iba ich blízki.

Strelec


Šošovičky po celom tele, ale zato krásne husté vlasy a biele zuby. To sú znaky osoby, ktorá je narodená v tomto znamení. Väčšina Strelcov sa o seba nemusí nejako extra starať, a predsa vyzerajú veľmi dobre. Srší z nich zdravie a vitalita. Menšie komplexy im spôsobujú kruhy a vačky pod očami, ktoré však tí šikovnejší vedia dokonalo zakamuflovať. Čo sa týka výšky - sú väčšinou strednej postavy. S hmotnosťou problémy nemajú. Nebývajú tuční, ani príliš vychudnutí.

Kozorožec


Muži sú vysokí a štíhli. Ženy, naopak, nízke a pevnejšie. Majú zväčša bledšiu pokožku. S opaľovaním majú v lete poriadny problém, pretože ich to vždy lízne dočervena a začnú sa šúpať. Ich plusom sú nádherné - často až priezračne modré oči a pekné, zdravé zuby. Iba málokedy priberajú. Skôr sú z tých, ktorí môžu zjesť hocičo a nenalepí sa na nich ani len gram tuku. Ich tvar tváre je prdĺžený s mierne vystrčenou bradou a štíhlym krkom.

Vodnár


V tomto znamení sa rodia sympatickí ľudia. Neovplývajú dokonalou krásou, ale sála z nich niečo, čo ich robí príťažlívimi. Až neskôr si u nich všimnete , že majú nádherný pohlad. Ich oči - hlavne u žien, sú ako "trnky". Muži zas majú skôr modré dúhovky. Veľa žien Vodnárok sa tamer vôbec nemaluje. Iba keď idú na nejakú veľkolepú udalosť, ako je napríklad svadba. Spoločným nedostatkom u oboch pohlaví je skoré šedivenie vlasov. Strieborné pramene u nich nájdete už aj v 20.

Ryby


Najväčšiu smolu majú muži tohto znamenia - nepatria medzi krásavcov a rýchlo plešatejú. Zvláštne však je, že ženy sa na nich aj tak lepia. To bude asi tým, že sa vedia tváriť ako "frajeri". Ale je to iba kamufláž. Čoskoro sa ukážu ako citlivé "baby". Dámy - Ryby sú kočky. Väčšinou blondíny s tmavými očami, nízkou postavou, pekným úsmevom a dlhými nohami. Majú jemnú pokožku a stáva sa , že niektoré preto počas celého života ani nemusia siahnúť po žiletke. Jediným nedostatkom u žien Rýb sú pevné lýtka.

Komentáre