Ansel Elgort

Každý z vás (najmä baby) vedia kto je Ansel Elgort. Preslávil sa filmom Na vine sú hviezdy, kde hral šarmantného mladého Augusta Watersa. Tak si poďme predstaviť bližšieho tohoto fešáka.
Ansel Elgort je americký herec. Narodil sa v New York City v New Yorku 14. 3. 1994. Jeho rodičia sú fotograf Arthur Elgort, ktorý pracoval pre módny časopis Vogue, a divadelná režisérka Grethe Barrett Holby. Jeho otec je zo židovnskej rodiny, zatiaľ čo mama má anglinckých,nemeckých a nórskych predkov. Jeho babička z matkinej strany, Aase-Grethe, bola v nórskom odboji za druhej svetovej vojny, a zachránila nórske židovské deti ich presunutím do neutrálneho Švédska, pretože za tieto aktivíty bola uväznená v koncentračnom tábore. Ansel má dvoch starších surodencov, brata menom Warren, ktorý je filmovým strihačom a sestru Sophie, ktorá sa živi ako fotografka.

S maminou
S ocinom
Malý Ansel
Keď mal Ansel 9 rokov, mama ho zobrala na konkurz na School of American Ballet. Navštevoval Fiorello H. LaGuardia High School a Stagedoor Manor summer camp. V 12 začal brať hodiny herectva a svoju hereckú kariéru začal v stredoškolskom divadelnom predstavení Guys and Dolls. Objavil sa aj v hre Regrets od Matta Charmana, ktorá bola uvedená mimo Broadway. Jeho filmový debut prišiel vo vedlajšej roli vo filme Carrie z roku 2013. Okrem toho,že sa zviditeľnil vo filmovej adaptácii Hviezdy sú na vine od Johna Greena, tak si zahral aj vo filme Divergence po boku tej istej herečky Shailene Woodley.

Len s tým rozdielo, že tu hral jej brata. Ďalej ho uvidíme v komédii Men, Women & Children od režiséra Jasona Reitmana. Tu si zahrá po boku Adama Sandlera. Okrem toho, že je hercom sa vydal aj na dráhu Dja. Jeho Djeské pseudonym je Dj Ansolo. Elgort vytvoril SoundCloud účet, kde zverejnil elektronickú tanečnú hudbu,zremixoval piesne ako "Born to Die" od Lana del Rey. V livestream v februári 2014 vyhlásil, že podpísal nahrávaciu zmluvu s Tomom Staar novou značkou Staar Traxx.

Jeho prvá nahrávka "Unite" bola vydaná 21. apríla 2014 a 05.05.2014 na iTunes. Jeho druhý rekord, "Totem", bol Released July 21. mieste Beatport a iTunes. Baby budú asi teraz smutné, pretože Ansel je zadaný. Jeho polovička je stredoškolská láska Violetta Komyshan. Mali obdobia, kedy sa od seba odlúčili kôli pracovnému času... Ale dali to zas dokopy.
Meria 193cm.
Má svetlohnedé oči.
Je znamenie rýb.
Miluje instagram, dáva tam všetko možné aj nemožné.
Nikdy neodmietne sa odfotiť s fans.
Ansel aj čo to o sebe prezradil. V rozhovore pre magazín Elle priznal, že mal prvý sex už v 14 ! V rozhovore bol na tolko otvorený, že priznal asi aj to čo nechcel : "Nemal som ani ponatia, čo robím. Ona asi tiež nie!" Naviac priznal, že bol vtedy tak v šoku, že neriešil osvetlenie a dalšie veci, ktoré by teraz už urobil inak. Povedal, že sa človek holt zlepšuje až praxi..
Uprednosťnuje dlhodobé vzťahy, než nejaké úlety. Je rád, keď môže byť s niekym koho velmi dobre pozná a komu môže veriť. S babami chodil velmi rád vonka, ale do reštaurácii na dobré jedlo a nie domov do postele.
A odkaz na záver? "Ak nájdete babu, ktorá s vami zájde na koncert, pokecá si s vami, bude sedeť na gauči a tri hodiny sa pozerať na to, ako hráte GTAčko,a potom s vami pôjde do postele a budete mať úžasný sex, je to ta pravá. Mala by byť vašou priateľkou, držte sa jej!"
Ako model by sa rozhodne uživil !!! Úžasný
To že film a kniha Hviezdy sú na vine bola(je) pecka o tom niet pochýb!


Tu sú ocenenia a nominácie:
  • Awards and nominations Year Award Category Work Result 2014 Teen Choice Awards
  • Choice Movie Actor: Drama The Fault in Our Stars Won Teen Choice Awards
  • Choice Movie Breakout Star The Fault in Our Stars / Divergent Won Teen Choice Awards
  • Choice Liplock (shared with Shailene Woodley) The Fault in Our Stars Won Teen Choice Awards
  • Choice Chemistry (shared with Shailene Woodley and Nat Wolff) The Fault in Our Stars Won Young Hollywood
  • Awards Fan Favorite Actor - Male The Fault in Our Stars / Divergent Won Young Hollywood Awards
  • Breakthrough Actor The Fault in Our Stars / Divergent Nominated Young Hollywood Awards Best On-Screen
  • Couple (shared with Shailene Woodley) The Fault in Our Stars Won MTV Millennial Awards On-Screen Romance (shared with Shailene Woodley) The Fault in Our Stars Won NewNowNext Awards[22] Best New Film Actor
  • The Fault in Our Stars Won 2015 People´s Choice Awards Favorite Movie Duo (shared with Shailene Woodley)
  • The Fault in Our Stars Nominated 2015 Critics' Choice Movie Awards Best Young Actor/Actress The Fault in Our Stars Nominated

Komentáre