Music News November 2014

Konečne pátek !!! Tak toto si asi povedali viacerí z Vás. Usmívající se Ide víkend, treba sa správne naladiť. A čo lepšie naladí ako nová hudba ??
Dnes to odpália 5 chalani z 1D (viem, že toto nie je rubrika 1D,ale majú nový klip). Úplne fresh vec od 1D stará asi 1 a pol. Poviem Vám zamilovala som sa do toho klipu !!! Vážne nádherný, už som si myslela že bude normálny bez somarín. Ale predsa to by neboli chalani,keby aspoň niečo neurobili. Nevinný


Vianoce máme skoro za mesiac ani nie, ale niektorým to nevadí a už nahrali vianočnú pesničku (nájdete tam 1D-Ollyho Mursa, Ellie Goulding, Rita Ora,Bastille,Ed Sheeran, Bono Box atď. )


Nicole Scherzinger "beží" , podľa mňa smerom na hor v hudobných hitparádach, pretože toto je možno srdcervúci song ale skvelý !!


Okrem Nicole má taký to song aj Selena Gomez, neviem ako Vám ale mne sa brutálne páči!! Asi najviac zo všetkých čo má aj čo sa videoklipov týka.


Taylor Swift, sa ukázala ako pravá hysterická žiarlivka. Rozbíja auto, strihá oblečenie, hádže vázu ... Okrem toho ukázala, že zmenila štýl hudby od country k popu.



Česká speváčka Lenny s jej novou pesničkou All of this ...


V minulých článkoch som pridala audio songu od Fergie, dnes už je aj videoklip. Čo ty nato ?? Fergie je stále vo forme.


Aj vy tak milujete spoluprácu Calvina Harrisa a Ellie Goulding ??


Gwen už asi vie, že klamať sa neoplatí


Neviem či tým to hitom bude Meghan valcovať hitparády ako All About That Bass. Ak sú vám povedomí tí dvaja tanečníci, áno tancovali aj s Beyoncé.


Keď už sme mali niečo české, tak bude aj niečo slovenské. Presnejšie Kristína , ta ne ? Smějící se


Tí čo pozerali, kedy si Česko-Slovenský X-Factor budú určite poznať Ricca a Claudiu. A ak poznáte aj Kaliho a Petra Pana, tak sa máte načo tešiť.


Podľa mňa má Jeremih na nepoznanie podobný hlas s Chrisom Brownom, nemyslíš?


Hozier je nováčik v hudobnom svete, ale už teraz je jasné že si rýchlo získa poslucháčov. Bude totiž to vystupovať na Victoria Secret !


Asi okrem Hoziera nebudete poznať ani The Kooks


No Distance Paradise naspievali song pre film My 2


Ďalšou novinkou je Ben Howard


Fans Mariny and Diamond sa dočkali !!! Po dlhšej dobe má klip !!


Tí čo majú radi RnB a Ne-Ya sa konečne dočkali tiež !!


Avicii možno zrušil koncerty, ale to neznamená že nepracuje na nových veciach . Tento raz sa spojil s Wyclef Jeanom, zatiaľ je iba lyric audio, ale časom sa možno dočkáme aj klipu.


Lenny Krevitz musel svoj koncert v Prahe zrušiť, kôli zdravotným problémom. Ale dal náhradný termín 19.11.2014 , tak kto bol na tom to koncerte ???


One Republic si nechali zremixovať song I Lived, čo ty nato je to lepšie ako original ?? Btw. Kto bol na ich koncerte v ČR alebo vo Viedni ??? Nech mi napíše. Usmívající se


A zakončím to skvelou funky peckou od Bruna Marsa !!! Rok aj niečo mal pauzu, ale poviem Vám oplatilo sa !!!

Komentáre