Theo James

Dnes Vám predstavím herca a speváka menom Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis. Ak Vám nič nehovorí toto meno, určite vám osvieži pamäť film Divergent . Hral tam toho fešáka menom 4 . No čo, už si spomínate ?
Theo sa narodil 16. 12. 1984 Oxford, Anglicko a je mu 29 rokov. Meria 185cm. Je najmladším s piatich detí. Jeho rodičia sa volajú Jane a Philips Taptiklis. Jeho dedko je z otcovej strany je Grek, jeho ďalší rodový kmen je škotskeho a novozélandskeho pôvodu. James navštevoval gymnázium v Aylesbury. Na univerzite v Nottinghamu vyštudoval filozofiu a získal bakalársky titul. V herectve je vyučený na Bristol Old Vic Theatre School.
Svoj debut odštartoval v televíznom seriali A PASSIONATE WOMAN, kde hral vedľa Billie Piper.
Zahral si tureckého diplomata Kemala Pamuka v jednej epizóde v prvej sezóne seriálu PANSTVÍ DOWNTOWN. V roku 2011 bol vybraní aby stvárnil postavu Davida v štvrtom pokračovaní UNDERWORLD: Prebudení . Tu si zahral po boku krásnej britskej herečky Kate Beckinsale.
V roku 2013 bol obsadení do hlavnej úlohy detektíva a pozdejšie newyorského policajného komisára Waltera Williama Clarka v televíznom seriáli GOLDEN BOY. Ďalej si zahral jednu z hlavných postav Tobiase Eatona známeho ako "4 " s filmu Divergent podľa novely Veronici Roth.
V roku 2009 bol vymenovaní ako multimediálnym filmovým časopisom Screen International " Hviezdou zajtrajška ". Okrem hereckej kariéry je aj spevák a gitaristom jednej londýnskej kapely Shere Khan. 21.11.2012 kapela oznámila na svojich FB stránkach, že dlho nevystupovali pretože ich členovia sa venujú iným hudobným projektom.
Určite každého z vás zaujíma jedna dôležita otázka , najmä dámy . Je ten to fešák zadaný ?? Pošuškáva sa , že by mal chodiť s kolegyňou s filmu Divergent Shailene Woodley. Ale obaja povedali, že sú iba kamoši.

Filmografia:
2017Allegiant: Part 2
2016Allegiant: Part 1
2015Insurgent
2014Divergencia
Franny
London Fields
2013Golden Boy (TV seriál)
Life of the Party
2012Domino Effect, The
Room at the Top (TV seriál)
Underworld: Prebudenie
2011Bedlam (TV seriál)
S*áči
2010Downton Abbey (TV seriál)
Passionate Woman, A (TV seriál)

Komentáre