Novinky - Januar

No počase zase pribudli novinky slovenské aj zahraničné , duetá či solisti....
Začnem slovenskou vecou od Zdenky Prednej ,potom tu dnes nájdete aj celý song od Shakiri s Rihanou ,okrem tejto zaujímavej dvojice tu nájdete Katy Perry ft. Jessie J... Novinku má aj fešák Enrique Iglesias ft. Marco Antonio Solis, ale pozor v španielčine po dlhej dobe . Podľa mňa najlepší song aj clip predstavil Stromae so songom Tous Les Memes. Kde hralo ako keby dvojrolu.Britská skupina Little Mix prespievala starý song "Word Up". Ten to song je na charitativnú akciu Sport Relief, ktorá prebehne v Británii od 21. do 23. března tohoto roku. A aj Česi sa môžu pochváliť novinkou , presnejšie skupina New Element , kde je Ján Bendik a tí čo pozerajú Óčko a poznajú toho pekného okatého moderátora menom Ondra Havel , tak ho môžu vidieť ako speváka a tanečníka. Ale aby sa nepovedalo ,že som vymenovala dvoch z troch členov tak tretí sa volá Lukáš Cestr.
U Čechov ešte zostanem, pretože spevák Xindl-X má po dlhej dobe vonku nový song Barbina . Avicii vôbec nezahála avydáva pecku za peckou , teraz je to song Addicted To You . Ex Jennifer Lopez Marc Anthony tiež po dlhej dobe dal von , nejaký ten song Cambio de Piel . Neviem či poznáte speváka menom David Bisbal ,ale má nový song Para Enamotarte De Mí . To že sa Will.i.am postaral o novú produkciu Britney Spears , vieme ... To že majú spolu song Scream and Shout, to tiež vieme... Ale počuli ste ich ďaľšiu pecku It Should Be Easy ? Asi Vám nebude nič hovoriť meno a song Sara Bareilles - Brave... Poviem Vám je úplna pecka a chytí vás , tak že sa začnete hýbať Mrkající Ak vám bude známa melodia, tak to preto že je to Katy Perry .... Lea Michele pomaličky púšťa svoje songy von , tu je ďalši Louder.
Faul and Wad Ad vs. Pnau - Changes má možno už mesiac, ale je to fakt fajná vec . Dnes som tu už spomínala Divu Lopez tak aj ona má nový song Girls , no zatiaľ bez clipu. Lily Allen má tiež , len audio k songu Air Ballon . No a to je odo mňa na dnes vše :) Prajem pekné počúvanie .















Komentáre