Cara Delevigne

Dnes to bude o najznámejšej modelke tohto roka Care Delevigne .

Cara Delevingne sa narodila 12.8.1992 v Londýne, Anglicku. Je britská modelka, herečka a vnučka bývalého vydavateľa časopis Queen Magazine Jocelyna Stevensa, ktorá má dve sestry - Poppy a Chloe.
Cara je tvárou Burrbery´s Beauty kampane po boku s britskými modelkami Edie Campbell a Jourdan Dunn. Predtým bola tvárou Burrbery kampane jar/leto 2012 s hercom Eddie Redmayneom, ktorú fotil fotograf Mario Testino a tiež sa objavila v Burrbery kampani jar/leto 2011. Cara vystupovala aj v reklamných kampaniach pre iné značky, vrátane H&M Authentic Colleection (2011), Dominic Jones Jewellery (2012), Blumarine, Zara, Chanel, Pepe Jeans jar/leto (2013), DKNY jar/leto (2013).. British Vogue ju nedávno opísal ako "hviezdnu tvár" sezóny jeseň/zima (2012-2013). Objavila sa na móle značiek ako Moschino, Shiatzy Chen, Jason Wu, Oscar de la Renta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney a Chenel. Cara nafotila titulne stránky obálok pre British Vogue, ID, Russh, Jalouse a jarné číslo pre Style.com. Taktiež sa zúčastnila módnej prehliadky Victoria´s Secret 2012. Tiež je tvárou kampane Chanel´s Resort 2013 spolu s holandskou modelkou Saskia de Brauw. Cara je známa jej tmavým, hustým obočím.
Cara bola vymenovaná Evening Standrad ako jedna z 1000 londýnskych najvplyvnejších osôb roku 2011 v kategórií "Most Invited". Stránka models.com ju zaradila na 25. priečku rebríčka Top 50 Models - Women. V roku 2012 získala cenu Model of the year na odovzdávaní British Fashion Awards.
V roku 2012 si zahrala malú rolu vo filme "Anna Karenina" ako princezná Sorokina. Cara miluje hranie, takže týmto sa jej splnil sen.

V dnešnej dobe pracuje Cara na svojom prvom štúdiovom albume s ktorým jej pomáha kamarátka Rita Ora.
Jej ďaľšími známimi kamošmi sú napr. Rihanna , Harry Styles , Sienna Miller alebo pozná aj takého Karla Lagerfelda ...

Čo na ňu hovoríte ? Like - Dislike ? Mne osobne sa páči ,sympatická a má zaujímavý hlas ... Môžte si ho vypočuť tu :

Komentáre