Gossip

To že Channing Tatum je otcom vieme,ale tu je aj foto celej rodinky
Selena Gomez zo svojou malou segrou Gracie a maminkou


-Kim Kardashian a Kayne sa chcú zobrať , aby ich malá dcérka North West (btw. po našom to znamená severozápad)mala úplnu rodinu
-Victoriu Beckham ste ešte takto nevideli

-Lily Allen vydá svoj tretí album začiatkom budúceho roka
Britská speváčka Lily Rose Cooper, ktorá sa preslávila ešte pod menom Lily Allen, začiatkom budúceho roka vydá svoj tretí štúdiový album. Podľa jej slov sa bude od predošlých nahrávok výrazne líšiť.
-Brat Amy Winehouse tvrdí, že ju zabila bulímia
Hlavnou príčinou smrti britskej speváčky Amy Winehouse bola podľa jej brata Alexa Winehousea bulímia a nie alkohol a drogy. Uviedol to v rozhovore pre magazín The Observer s tým, že speváčka trpela touto poruchou príjmu potravy od sedemnástich rokov,...


-Sean Paul prináša nový singel s názvom Other Side Of Love
Nový singel Other Side Of Love pochádza zo šiesteho, zatiaľ nepomenovaného albumu celosvetovej superstar Seana Paula. Jeho vydanie je naplánované na túto jeseň vo vydavateľstve Atlantic/VP Record.
-Nicki Minaj :Ďalší pikantný experiment? Hoci sa Nicki Minaj (30) zviditeľnila ako mimoriadne úspešná raperka, pozornosť médií zvykne pútať aj extravagantným imidžom. Nedávno však popustila uzdu morálnych zábran a nechala sa zvečniť hore bez. Fotka jej obnažených predností veľkosti XXL už koluje po internete.

-Najsledovanejšia na YouTube je Rihanna, predbehla Biebera
Barbadoská speváčka Rihanna na portáli YouTube prekonala Kanaďana Justina Biebera, ktorého oficiálne videá mali doteraz najviac pozretí. 77 videí na Rihanninom kanáli VEVO má 3,784 miliardy pozretí. Bieber má na YouTube 79 videí, ktoré majú takmer 3,783 miliardy pozretí.Speváčka má na svojom YouTube kanáli 8,75 milióna odberateľov, teda ľudí, ktorí sú službou upozornení na jej nové videá. Tínedžerský idol má na odber videí zo svojho kanála prihlásených "len" 4,97 milióna fanúšikov. Rihanna je úspešnejšia aj na Facebooku, kde má 72,45 milióna fanúšikov, Bieber s 54,46 miliónmi výrazne zaostáva. Twitteru však kraľuje spevák, ktorý sa nedávno stal prvým človekom so 40 miliónmi nasledovníkov.


-I aj keď to rapper popieral, podľa posledných správ sa preukázalo, že Flo Rida je otcom dvojročného chlapčeka, kterého porodila Gloria Holloway.
-Demi Lovato na Twitteru poďakovala všetkým - fanúšikom, rodine i úplne cudzím ľuďom - ktorí vyjadrili podporu po smrti jej otca

-Cody Simpson vydá svoj album "Surfers Paradise". Výjde už 16 Júla
-Gerard Pique manžel Shakiri bozkával jej hviezdu



-Justin Bieber bude mať už 3 voňavku s názvom : The Key . Prvé 2 sa volali : "Someday" a "Girlfriend " a mali nenormálny úspech . Vôňa The Key by mala byť : sexy energické šumivé osvieženie, o kt. sa postará kvetinovo-ovocná vôňa! Chýbať nebudú ani "exotické vzácné dreviny s dekadentními tóny vanilky" . Mala by výjsť teraz v Júli .


Komentáre