The Script

Dnes Vám predstavím moju 2 oblúbenú skupinu , ktorá sa volá The Script.
Irská kapela z Dublinu založená v roku 2001. Jejími členy sú Danny O'Donoghue,(jeho celé meno je Daniel John Mark Luke O'Donoghue ) Narodil sa 3. Októbra 1983 v Dubline.
V kapele je Frontmenom, spevákom a producentom. Vie hrať na klavíri a gitare.
Momentálne ho môžeme vidieť v The Voice vo Velkej Británií ,jeho kolegami sú Jessie J , Tom Jonas a Will.I.Am. Bol zvolený za 16 najsexi muža zo 100 v časopise Glamour .
Mark Sheehan (celé meno je Mark Anthony Sheehan ) narodil sa 29.Októbra 1976. Je tiež spevák , píše texty, hrá na gitaru a je producentom .
Tretím členom je Glen Joseph Power . Narodil sa 3.Júla 1980.
Hrá na bicie. (viac sa mi nepodarilo oňom zistiť :( )


Ich hudba je novou značkou "keltského soulu", miešaného s hiphopem, lyrickým popom, nejmodernějším R´n´B, s rockovou dynamikou a s klasickou štruktúrou songu .
V ich piesniach môžeme objaviť rôzne emócie a vášne, ktoré k nám prúdí skrz Írske more. Je to moderné, univerzálne, díky ich spevu návykové a celosvetové - hudba pre nohy, srdce i hlavu. Jedná sa o aký si mix U2 versus Timbaland, Van Morrisona zmixovaného s Teddym Rileym.
Prvým singlom je pieseň We Cry, korá vyšla 28. Apríla. Ich debutová doska sa na trhu objavila 11. Augusta 2008. Predalo sa jej 1,8 milióna kusov .
Mezi dalšie piesne z cd The Script patria: Before the Worst, The End Where I Begin, The Man Who Can't Be Moved.
V roku 2008 vydali svoj prvý album pod názvom The Script, v roku 2010 druhý album s názvom Science & Faith a v roku 2012 album #3.
U nás sa dostali do povedomia s pesničkou Hall of Fame zo spoluprácou Will.I.Amom. Momentálne videli ich najnovšiu pesničku aj s klipom Six Degrees Of Separation.
















Komentáre