New

Shakira porodila chlapčeka, ktorý sa volá Milan Piqué Mebarak.
Hanba speváčky Beyoncé: na Obamovej inaugurácii spievala na playback.

Dido sa vracia po piatich rokoch. Nahrala svoj najlepší album?
Po piatich rokoch od vydania kritikmi oceňovaného CD Safe Trip Home, z ktorého sa predalo viac ako 3 milióny kusov, sa Dido vracia so svojím štvrtým štúdiovým albumom. Nahrávka Girl Who Got Away, ktorá by sa na trhu mala objaviť už 4. marca, by podľa kritikov mohla byť dosiaľ najlepším albumom rodáčky z Londýna.

Selena Gomez vydá v marci nový singel
Americká speváčka a herečka Selena Gomez vydá v marci nový singel. Pôjde o prvú skladbu z jej pripravovaného albumu, na ktorý už nahrala 18 piesní. Zatiaľ sa však stále nerozhodla, ktoré z nich sa naň dostanú a ktoré nie.

Justin Bieber na Twitteri prekonal Lady Gaga. Sleduje ho najviac ľudí alebo robotov?
Kanadský spevák Justin Bieber v počte fanúšikov na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter prekonal speváčku Lady Gaga. Jeho tweety momentálne sleduje viac ako 33 327 900 ľudí, pričom Lady Gaga sa môže pochváliť viac ako 33 321 600 nasledovníkmi.

Odovzdávanie cien Brit Awards 2013 sa uskutoční 20. februára v londýnskej O2 aréne
Americká speváčka Beyoncé bude hviezdou tohtoročných Brit Awards.Okrem bývalej členky Destiny's Child na slávnostnom udeľovaní cien v Londýne vystúpia Muse, Mumford & Sons, One Direction či Robbie Williams. Nomináciám vedie Emeli Sandé, ktorá má štvornásobnú šancu uspieť, po tri nominácie majú Alt-J, Rita Ora a Mumford & Sons.

X Factor USA: Simon Cowell podpísal zmluvu s Fifth Harmony

Britney Spears vraj podpísala 200-miliónový kontrakt v Las Vegas

Majk Spirit môže získať Slávika ako spevák roka

Komentáre