Novinečky

OLAA tak vás idem zas oboznámiť čo je nové vo svete hudby Mrkající

Kelly Clarkson sa zasnúbila zo svojím manažerom ,pochválila sa tak na Twittri.

Včera Florida oslávil 33narodeniny.


Dnes oslavuje svoje narodeniny Milla Jojovich (36).

Adele je opäť umelcom roka 2012 podľa magazínu Billboard

Britská speváčka Adele sa stala umelcom roka podľa amerického magazínu Billboard, čím zopakovala svoje minuloročné prvenstvo v tomto rebríčku. Jej štúdiovku 21 (2011) okrem toho už druhý rok po sebe vyhlásili za album roka, čím sa 24-ročná speváčka stala vôbec prvým interpretom, ktorý zvíťazil v týchto dvoch kategóriách dvakrát po sebe.


Rihanna vydáva koncertné DVD
Speváčka Rihanna minulý mesiac vydala v poradí siedmy štúdiový album s názvom Unapologetic. K deluxe verzii albumu vtedy pribalila aj DVD, kde ponúkla dvadsaťminútový dokument - takzvaný "first look" do zákulisia jej minuloročného koncertu v londýnskej O2 Aréne. Celý záznam koncertu teraz vydáva na samostatnom DVD.


Bruno Mars sa dostal na vrchol amerického singlového rebríčka
Spevák Bruno Mars sa s pesničkou Locked Out Of Heaven dostal na čelo amerického singlového rebríčka Billboard Hot 100. Pre 27-ročného hudobníka je to už štvrtý no. 1 singel. Predtým sa na jednotku dostal s hitmi Just the Way You Are, Grenade a Nothin' on You (feat. B.o.B).



Najlepšie zarábajúcou speváčkou je Britney Spears
Na prvej priečke rebríčka najlepšie zarábajúcich speváčok podľa magazínu Forbes sa umiestnila Britney Spears. Od mája 2011 do mája 2012 si na konto pripísala 58 miliónov dolárov a prekonala tak aj minuloročnú víťazku Lady Gaga.



29.Apríla má koncertovať britská hviezda menom Ellie Goulding v klube Babylon


Miley Cyrus vydáva svoju 4 štúdiovku s názvom Metallic ,bude v štýle popu , Rnb spolupracovala napr. s Kenyem Westom a Eminemom


One Direction malo mať dnes premiéru s klipom Kiss You,ale odložili to na 7.1

Komentáre